tehtronics Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Sie cineva ce telecomanda merge la acest LCD ? TARGA Visionary LT3230 Nu pot da alte detalii despre aparat ... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Salut, vezi filmuletul de mai jos, poate te ajuta cu ceva, ( vezi ca arata si telecomanda ): http://www.computerbild.de/videos/video ... 26385.html Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 ROBEERT, m-ai salvat.Am identificat-o: R3010=IR594=COM1132Poate foloseste si altor colegi.Multumesc tare mult! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 ROBEERT, m-ai salvat.Am identificat-o: R3010=IR594=COM1132Poate foloseste si altor colegi.Multumesc tare mult!cu placere. Link spre comentariu
Vizitator casper20 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Buna Am un tv TARGA Visionary LT2220 si nu reusesc sa il fac sa mearga cu nici o telecomanda universala. Placa de baza are seria 9e16v6.1-c Pate reuseste cineva sa ma ajute. Link spre comentariu
tehtronics Postat August 20, 2016 Autor Partajează Postat August 20, 2016 Ai telecomenzi programabile? Link spre comentariu
Vizitator casper20 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Am incercat cu 3 modele de telecomenzi universale si cu nici una nu merge. Bineinteles ca in cautare automata a codului. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Cumpara o telecomanda programabila si programatorul pentru ea, are codul in program, pentru tv-ul tau. E buna s-o ai la indemina, te scoate mereu din necaz........ http://www.niden.ro/index.php?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=programator&submit_search=Caut%C4%83 Link spre comentariu
Vizitator casper20 Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Buna varianta Costica dar cam complicata telecomanda pt. o persoana in varsta. Azi am desfacut tv-ul, placa de baza este Top Tech 9e19v6.1-c , Nu am prea gasit nimic legat de ea. Nu exista ceva module universale de receptie IR care se pot monta in Tv?Sau ceva facut cu Arduino sau PIC? Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 ??????????? ,,Nu exista ceva module universale de receptie IR care se pot monta in Tv? Sau ceva facut cu Arduino sau PIC?,, va este mult mai usor decat o telecomanda programabila ? Link spre comentariu
Vizitator casper20 Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Da deoarece atunci pot folosi o telecomanda universala simpla si nu una foarte complicata. Link spre comentariu
naetv Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Da deoarece atunci pot folosi o telecomanda universala simpla si nu una foarte complicata. o universala este mai complicata si mai putin sigura si stabila decit una programabila si sa mai folosesti si " ceva module universale de receptie IR care se pot monta in Tv? Sau ceva facut cu Arduino sau PIC? "- pai tot in procesor ajunge semnalul de la telecomanda !!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum