Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CB Illegal 12w

Vizitator dj_leno_2006

Postări Recomandate

Vizitator dj_leno_2006

Salut la toti, am o statie de transmisie/receptie CB cu o putere de 6w, transmite si recepteaza pe o raza de 15km, cu cat e distanta mai mare cu atat se aude mai prost, am auzit ca se poate adauga o chestie(placuta electronica) care elemina toate interferentele si se aude perfect indiferent ca distanta e de 1km sau 20km, si sa o duc pana la 12w, sa aiba raza de transmisie/receptie mult mai mare. (NU ma intereseaza ca este ilegal) are cineva vreo idee? mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• +_Florin_+

2

• Gheorghe Dracu

1

• Yo4You

1

• yo9hnf

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

-Exista amplificatoare (amplificator final emisie) folosite pentru ca TU sa si auzit de cel de la distanta.

-Exista preamplificatoare (parca asa le zice, amplificator al semnalului de la receptie), folosit ca tu sa-l auzi pe CELALALT.

Vezi ca sunt site-uri specializate in accesorii si statii CB.

OFF TOPIC : Mi se pare ciudat ca statia ta scoate 6W, pt ca standardul stiu ca era de 4W

OFF TOPIC 2 : Vezi ca ARRul este posibil sa se uite si dupa amplificatoare instalate la statie.

Link spre comentariu

Un gu81 va duce Pout catre 500-600 W si face si cald in cabina... :101

Asa este, dar ce tensiune anodica are nevoie si de unde o ia din cabina TIR-ului? Trebuie un convertor serios!Referitor la distante de emisie/receptie: cu statia mea CB instalata acasa, am auzit soferi de tir aflati la 1000km distanta in dupa-amiezele de vara, cand reflexia pe ionosfera pe 27MHz era f buna.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări