Vizitator eydryan Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Stiti cumva daca exista prin Bucuresti vreun loc unde se pot face placi de integrate printate la bucata? Din cate am gasit eu pe google toti vor minim 100, etc. Si m-ar interesa daca se pot face si fata-verso. Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Stiti cumva daca exista prin Bucuresti vreun loc unde se pot face placi de integrate printate la bucata? Din cate am gasit eu pe google toti vor minim 100, etc. Si m-ar interesa daca se pot face si fata-verso.Se poate si pe aici pe Forum sa fie cineva sa te ajute, dacu nu daca-ti crapa buza te pot ajuta si eu. Link spre comentariu
Vizitator eydryan Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 nu ma grabesc nicaieri cu asta, doar ca as vrea sa stiu daca se poate pentru ca mi se pare mai practic sa fac asta, mai ales ca acum fac circuite simple, de genul de mai sus. ma rog, ala e inghesuit, dar nu trebuie sa fie atat de indesat. oricum as vrea sa pot face doua straturi si ideal si un strat de text (dar nu e neaparat) si neaparat sa fie si gaurile date. si bineinteles ma intereseaza pretul destul de mult ca sa se merite... si as vrea totusi sa fie din bucuresti pentru ca sa pot sa fac mai multe in timp si sa pot sa le ridic repede si sa nu stau dupa livrari, posta, etc. Link spre comentariu
Vizitator eydryan Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 chiar nu e asa ceva? am gasit pe un forum pe cineva care le facea profi prin 2003 dar nu mai raspunde... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Pentru un circ asa de simplu chiar e nevoie de o placa facuta de firma? Apropos, ai un singur traseu pe fata, poti folosi un strap pt asta, sau poti regandi un pic transeele astfel incat sa nu mai fie nevoie. Vezi ca si traseele astea nu se fac toate de aceeasi grosime si la intamplare(autoruterul nu gandeste!).Eu propun sa cauti pe la sectiunea servicii, pentru ca sunt useri pe forum care fac cablaje prin metoda foto, inclusiv dublu strat. Link spre comentariu
Vizitator eydryan Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 de fapt ce imi trebuie e mai mult de genul il pot face destul de simplu cu un breadboard si cateva fire dar as vrea sa vad cat costa pentru ca daca se merita prefer sa fac ceva care sa arate frumos si sa nu mai am probleme cu cablajul meu infect am gasit pe cineva cu search-ul, la servicii nu prea am gasit nimic, sa vedem ce zice. oricum la o adica pot sa fac si cu markerul si clorura ferica eu una dar vreau sa vad preturile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum