dumitrumy Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Nu urmaresti tot ce s-a scris. CITAT &validae: Postat 23 ore în urmă Problema era pusă prin 2009....sigur s-a lămurit iniţiatorul de 12 ani. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Iar eu i-am raspuns ca s-a pus o noua intrebare pe 18 mar anul acesta. Cand faceam eu montajul acesta jumatate dintre forumisti erau la cresa sau in proiect. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Astfel de întrebări le pun doar cei care nu ştiu (sau nu au chef) să caute direct cu Google.La prima căutare am găsit: https://www.electronicservice.ro/cumpara/2n2646-intel-186653 Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 17, 2021 Partajează Postat Septembrie 17, 2021 Nu orice vrea sa plateasca transport si sa cumpere de o suma minima pentru o bucata tranzistor din asta. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 17, 2021 Partajează Postat Septembrie 17, 2021 Nu oricine. Eu am arătat unde se găseşte, doar nu te aşteptai să îl găseşti la buticul din colţ.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum