icet Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 O mica corectie: eu am 728 ultra deci codul default este 2828(am cu 4 digit)dar ideea in sine a fost ok.Acum suna de 8 ori pana sa raspunda ea deci am ceva timp la dispozotie sa fiu eu primul. Multumesc mult pentru sugestie Link spre comentariu
Vizitator air catalin Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Salut Sunt nou pe forum, ma poate ajuta cineva cu un manual pt montarea unei astfel de alarme ? Am una care a fost montata pe un apartament pe care l-am cumparat de curand. Zugravii au rupt toate firele si am ramas doar cu componentele.multumesc. Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Paradox 728ULT_738ULT_Installation Manual_System Programming Guide Link spre comentariu
dumi_bv Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Bun venit pe forum! Sfatul meu este ca, daca nu ai mai montat sisteme de efractie, sa apelezi la un cunoscator ptr. ca, chiar si acest sistem simplu, este complicat ptr. un incepator, iar cartea de programare s-ar putea sa-ti dea bataie de cap. Daca au fost rupte cablurile, trebuie recablat si trebuie tinut cont in primul rand de estetica, apoi de legarea echipamentelor. Este foarte probabil sa fii nevoit sa resetezi centrala la factory default si sa o reprogramezi, daca nu ai cod installer. Succes! Link spre comentariu
Vizitator valig Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Dl. icet, daca vrei ca centrala ta sa nu mai preia apelurile inaintea ta, apesi ENTER; 383838; 7; 00; 38 38 38 2ND 2ND; CLEAR; CLEAR; CLELa ce se refera 2nd? Combinatia este valabila la orice model de centrala Paradox? Este vreun avantaj in preluarea liniei dupa al 2-lea apel (care probabil este setare implicita)? La nevoie, cum se poate reveni la setarea implicita? Multumesc! La ce se refera "2nd"? Combinatia este valabila pentru orice model de sistem Paradox? Exista vreun avantaj in preluarea liniei telefonice dupa al 2-lea apel (care banuiesc ca este o setare implicita)? La nevoie, cum se poate reveni la aceasta setare implicita? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Dragos Cj Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 "Pe ring si tip se leaga cele doua fire cu ton RDS" cum le gasesc?eu am echipament ont de la digi,cu fibra optica,care are in spate mufa rj11 pt cuplare tel fix.cum aflu care s cu ton?doresc sa cuplez centrala paradox la tel fix digi,am identificat pe placa baza centrala unde tre sa leg firele ring si tip dab nu stiu cum sa le gasesc... Link spre comentariu
Vizitator Marin Bina Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Salut am o alarma Paradox 728 ultra este legata exact ca in foto ring si tip pe tel fix de romtelecom suna pe tel.meu mobil. problema e ca urmeaza sa inchit tel de telecom si am deja fix de la digi dar daca schimb mufa din ruter telekom si bag in cel digi pe digi nu apeleza mobilul. un sfat va rog sa mut firele in r-1 t-1 sau carea ar fi rezolvarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum