Metallman Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Am aproape toata muzica anilor tineretii dar omul mai asculta si altceva decat vechituri.Iar muzica noua este o muzica de drogati sau ma rog cantata de niste drogati, nu toata dar 80% sigur.Frunzila... asta e generatia noua: te droghezi, ai imaginatie si inspiratie.Daca nu te droghezi... stai pe repaus.Vorbind de muzica veche: Metallica canta din 1981... si tinand cont ca toti membrii trupei in afara de vocal se drogau... poti spune ca nu fac exceptie nici trupele vechi...Banuiesc ca o sa spui: Metallica?Bleah... oricum sunt o trupa de satanisti si destrabalati... e ceva normal drogul ptr. ei.Ei bine... destrabalati sunt, dar satanisti nu.(Nu o zic cu rautate... dar toata lumea spune de Metallica ca sunt satanisti si in fond... doar vorbe, habar n-au de mesaj si ce-i aia un riff).Mai sunt o gramada de trupe vechi care se drogau... dar totusi... sa punem frana! Link spre comentariu
Paollo Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Eu ascult TRANCE, Club-mixuri facute ca lumea si tot ce deriva de aici, si de cand fac chefuri incepe sa-mi placa cam orice muzica pe care se poate dansa, dar nu as lasa TRANCE-ul pt nimic.Nu-mi plac manele dar nu am nimic cu cei care le asculta si nu ma bag, am multi prieteni manelisti rau dar nu-s contagiosi(cel putin nu pt mine), fiecare are gusturile lui, pt cei antimanele: nu va mai luati de manelisti ca si ei is oameni + ca unele piese (copiate binenteles) nu suna chiar asa de rau (daca esti rupt in gura si abia mai auzi )Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, era doar o parere.. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 In principiu muzica straina (Mariah Carey, Whitney Houston, Queen, Elvis Presley, ABBA, Vangelis, Yanni, Loreena McKennitt, Enya, Demis Rousos, Michael Jackson, Modern Talking, Madonna, CC Catch, Ace of Base, Dire Straits, Bee Gees, Guns'n'Roses) romaneasca selectiv (Stefan Banica Jr, Holograf, Phoenix, Vama Veche). Din cea straina nu lipseste cea italiana: Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, Romina Power &Al Bano, Gianni Morandi, Eros Ramazzotti etc, cea spaniola: Enrique Iglesias, Julio Iglesias.watch?v=DwsomfO3838 watch?v=_GbfuetKhII Ocazional mai achizitionez vinyluri deoarece imi place sunetul lor natural, amplu. Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 ABBAAC DCBee GeesBlack SabbathBoney MCreedence Clearwater RevivalDeep PurpleDire StraitsEarth Wind & FireElton JohnEmerson Lake & PalmerErasureForeignerHot ChocolateLed ZeppelinLynyrd SkynyrdModern TalkingPink FloydQueenSmokieSweetThe AnimalsThe BeatlesThe DoorsThe EaglesThe Everly BrothersThe HolliesThe MonkeesThe PoliceThe Rolling StonesThe WhoZZ Toptot ce vedeti cam 200Gb de muzica la care tin mult, si o ascult zilnic..cam toate in format flac.! Link spre comentariu
andreidaniel Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 @gigiones, chit ca gusturile nu se discuta, apreciez ai gusturi bune..avem o sfera comuna. Asta da muzica..bine o parte dintre ele le-am omis in enumeratie..la cate sunt, altele nu ma omor dupa ele. Insa putina lume stie ce e adevarata muzica si nu ce apare pe sticla muzica de larg consum...chr la radiomai erau de notat Elton John, Jon Bon Jovi, Backstreet Boys, The Police, Smokie, Led Zeppelin, Deep Purple. Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 In lista mea erau si ei in afara de Jon Bon Jovi si Backstreet Boys...dar cel mai important lucru este sa ai si scule (amplif si boxe) daca nu din vremea aceea ca sa simti cu adevarat muzica, sa nu fie dupa 1990 ! Link spre comentariu
andreidaniel Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Evident, amplif Pioneer si boxe Unitra, da. Parca ar fi mana in mana kitch-ul : mp3 nasoale cu muzica de proasta calitate (multa din cea autohtona). Dai la maxim ca sa tipe cat mai tare iar daca dai un bass boost sau un loudness suna penibil. Singurele portabile care au un sunet bun si is fiabile is iPodurile. Casti ca ale lor am vazut ca acea acuratete o mai are si un hands-free de la Motorola si inca ceva cu "cartilagiu" dar nu ii mai retin marca. In rest, toate castile care se baga in urechi ce mi-a trecut prin mana au fost jafuri, nu scoteau inaltele, se auzeau incet..in concluzie pierdeai mult din calitatea unei piese..lucra acel amplif portabil in van la volum mare ca sa auzi si tu ceva acolo.. Link spre comentariu
Vizitator LiviutzuAs Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Ce sa zic... Muzica comerciala... Eu unul cam toate melodiile pe care le ascult le gasesc pe site-ul asta de muzica. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Cu cît înaintez în vîrstă devin mai rău şi-i chinui pe maneliştii din jur cu rock greu (Meta, Ramm, kiSS, Motor şi orice zgîlţîie planşeul), blues adevărat sudist sau electronică veche. Desigur că o mai rup şi cu chestii mai uşoare, disco de pe vremuri sau muzică din filme. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Buna Mike Oldfield Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
unuldinei Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Dupa ce mi-am facut plinul cu toate albumele de electronica analogica ale marilor maestrii(!) am inceput sa stau pe di.fm chillout , apar chestii interesante si cand am timp mai merg si pe la Sala Radio Editat Mai 5, 2014 de unuldinei Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 (editat) ... asta care e preferata mea cand ..bantui noaptea pe auto_banda cu ...peste 240km/h... https://www.youtube.com/watch?v=IoDOquoeGG8 sau asta: Editat Mai 6, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Eu cand lucrez las sa mearga muzica clasica, la drum lung ascult muzica country - ma dinamizeaza- iar la ocazii orice. Totusi incerc sa inteleg toate genurile muzicale; in fond in spatele oricarei compozitii cineva s-a straduit sa transmita ceva! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum