Haralambie Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 vasile vasile ...of..ofparca iti placea muzica din anii 70-80 am cu din alea, cd-uri cu garla (daca vrei da-mi un pm)si linkin park nu e form de drogati (daca la asta te refereai) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Am aproape toata muzica anilor tineretii dar omul mai asculta si altceva decat vechituri.Iar muzica noua este o muzica de drogati sau ma rog cantata de niste drogati, nu toata dar 80% sigur. Link spre comentariu
Purple Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 Subscriu, Cine-i astazi inapoiatul sa mai ascultte:1.Emerson, Lake & Palmer-Concertul pt. pian si orch.2.Deep Purple-Concertul pt. group si orch.3.Renaissence-Sheherazade4.Yes-Going For the One5.Pink Floyd-Wish You Were Here6.Frank Zappa-Sheik Jerboutti7.John McLaughlin-Inner Mountain Flame8.Phoenix-Cantafabule9.Woodstock10.Gustav Mahler-Simfoniile11.Chopin-Concertele pt. pian si orch.12.Alte ciudateniiP.S. Dau (copy) din astea oricui vrea. Free. Doar taxe postale.Dar trebuie sa tineti cont ca una e calitatea anilor 60-70 si alta de azi, chiar daca e CD.Am atat audio Cd cit si mp3 128 si 190. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 Imi mai place cum canta gagicile alea AMADEUS, Richard Clayderman si Gheorghe Zamfir. Link spre comentariu
Alinux Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 Rock. De la rock'n roll pana la black rock! Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Eu ascult house, trance, muzica veche(BoneyM, Modern Talking, etc), rap si simfonica.Nu suport manelele!!! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 eu ascult MANELE daca nu va convine ceva ........ I DON`T CARE !!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 bravo tie ! te intreba cineva ? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 bravo tie ! te intreba cineva ?si mai zici ceva daca te iau la injurat :evil: care e subiectu ??? "ce muzica ascultati ??" asta nu e intrebare ??? aici pe forum este o regula nescrisa: daca nu ai ceva important de zis ..... abtine-te Link spre comentariu
Vizitator blackbrayn Postat Iulie 8, 2005 Partajează Postat Iulie 8, 2005 real music:breakbeat drum 'n' bass downtempo :wink: Link spre comentariu
radue Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 Eu ascult cel mai mult muzica mai de club: DJ Tiesto in special, DJ Aligator, Brooklyn Bounce, Faithless, ATB, Benassi Bros, in raport egal cu muzica de negri ( Tupac, 50 Cent, Dr Dre, Snoop Dog, Usher ) dar si muzica romaneasca DJ Project, Fuky DJ's, Activ, Parazitii ( inrait ), BUG Mafia, Morandi asa cand ma mai plictisesc. Mai bag din cand in cand cate un Linkin Park, Rammstein si cate un Nightwish ( acelea care au videoclip )Manele nu ascult, le detest (am avut intr-o vreme vreo 1000-1500 mp3 cu asa ceva care le-am tinut pt un prieten ca le-a vrut si dupa ce si le-a luat le-am sters), cu cei care asculta nu am nimik atat timp cat nu asculta ca sa ne arate ca are boxe. Link spre comentariu
Cristiano Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 Cateva de prin playlist, fara a acoperi tot:Amadeus, Cargo, Chris Rea, Compact, Evanescence, Holograf, Iris, Lake of Tears, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Nightwish, Ovidiu Lipan Tandarica + 10 prajini, Pasarea Colibri, Pavel Stratan, Phoenix, Rammstein, Richard Clayderman, Sarmalele reci, Semnal M, Shania Twain, Spitalul de Urgenta, Therion, Toto Cutugno, VH2, Weird Al Yankovic, Zdob si zdub.Lista neagra: hip-hop, manele, house, trance (toti DJ X-ulescu), toata muzica noua "de culoare" (gen Tupac, 50 Cent, Eminem, etc). Link spre comentariu
radue Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 Despre Within Temptations ( scuze daca am scris aiurea ) ce parere aveti? Link spre comentariu
Metallman Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Trebe sa ascultati asa ceva: Six Feet Under, Mortician, Obituary :lol: Ei bine... nu ca ar conta ce scriu eu aici... dar cam astea ascult eu cel mai des cu toate ca sunt fan Metallica.Pentru cei slabi cu inima: Therion, Nightwish, Stratovarius, Rammstein, crematory, Megadeth etc (in special genul gothic)... adica cine vrea rock.La altceva nu ma pricep :roll: Link spre comentariu
Metallman Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Rock. De la rock'n roll pana la black rock!Trebe sa faci pasul important: de la black sa treci la death si dupaia death-grind Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum