Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce muzica ascultati ?

Murcielad

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

Am aproape toata muzica anilor tineretii dar omul mai asculta si altceva decat vechituri.Iar muzica noua este o muzica de drogati sau ma rog cantata de niste drogati, nu toata dar 80% sigur.

Link spre comentariu

Subscriu, Cine-i astazi inapoiatul sa mai ascultte:1.Emerson, Lake & Palmer-Concertul pt. pian si orch.2.Deep Purple-Concertul pt. group si orch.3.Renaissence-Sheherazade4.Yes-Going For the One5.Pink Floyd-Wish You Were Here6.Frank Zappa-Sheik Jerboutti7.John McLaughlin-Inner Mountain Flame8.Phoenix-Cantafabule9.Woodstock10.Gustav Mahler-Simfoniile11.Chopin-Concertele pt. pian si orch.12.Alte ciudateniiP.S. Dau (copy) din astea oricui vrea. Free. Doar taxe postale.Dar trebuie sa tineti cont ca una e calitatea anilor 60-70 si alta de azi, chiar daca e CD.Am atat audio Cd cit si mp3 128 si 190.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

bravo tie ! te intreba cineva ?

si mai zici ceva daca te iau la injurat :evil:

care e subiectu ??? "ce muzica ascultati ??" asta nu e intrebare ??? aici pe forum este o regula nescrisa: daca nu ai ceva important de zis ..... abtine-te

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu ascult cel mai mult muzica mai de club: DJ Tiesto in special, DJ Aligator, Brooklyn Bounce, Faithless, ATB, Benassi Bros, in raport egal cu muzica de negri ( Tupac, 50 Cent, Dr Dre, Snoop Dog, Usher ) dar si muzica romaneasca DJ Project, Fuky DJ's, Activ, Parazitii ( inrait ), BUG Mafia, Morandi asa cand ma mai plictisesc. Mai bag din cand in cand cate un Linkin Park, Rammstein si cate un Nightwish ( acelea care au videoclip )Manele nu ascult, le detest (am avut intr-o vreme vreo 1000-1500 mp3 cu asa ceva care le-am tinut pt un prieten ca le-a vrut si dupa ce si le-a luat le-am sters), cu cei care asculta nu am nimik atat timp cat nu asculta ca sa ne arate ca are boxe.

Link spre comentariu

Cateva de prin playlist, fara a acoperi tot:Amadeus, Cargo, Chris Rea, Compact, Evanescence, Holograf, Iris, Lake of Tears, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Nightwish, Ovidiu Lipan Tandarica + 10 prajini, Pasarea Colibri, Pavel Stratan, Phoenix, Rammstein, Richard Clayderman, Sarmalele reci, Semnal M, Shania Twain, Spitalul de Urgenta, Therion, Toto Cutugno, VH2, Weird Al Yankovic, Zdob si zdub.Lista neagra: hip-hop, manele, house, trance (toti DJ X-ulescu), toata muzica noua "de culoare" (gen Tupac, 50 Cent, Eminem, etc).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Trebe sa ascultati asa ceva: Six Feet Under, Mortician, Obituary :lol: Ei bine... nu ca ar conta ce scriu eu aici... dar cam astea ascult eu cel mai des cu toate ca sunt fan Metallica.Pentru cei slabi cu inima: Therion, Nightwish, Stratovarius, Rammstein, crematory, Megadeth etc (in special genul gothic)... adica cine vrea rock.La altceva nu ma pricep :roll:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări