Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce muzica ascultati ?

Murcielad

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

corect se scrie NIGHTWISH si nu e de loc dubios !!! Si daca tot am scris aici sa continui .... ascult NIGHTWISH (trupa mea preferata) , RAMMSTEIN, THERION, PENUMBRA, LACRIMOSA, Theatre of tragedy (sau cum se scrie) si cate ceva din muzica anilor 80-90 : Modern Talking , Blue system, Bad Boys Blue, etc

Link spre comentariu

Ceva rock mai dubios:Nightwis

Am descoperit recent nightwish shi mi se pare superba muzik aia.Ce-mi mai place rau de tot:Evanescence, Vaya con Dios, Pavel Stratan si multe altele pe care nu am rabdare sa le scriu :).
Link spre comentariu

Mai dubios in sensul in care o trupa de de roc cinta impreuna cu o soprana.Stiu ca nu e prima oara cind o soprana cinta cu o trupa rock dar mie mi s-a parut mai dubios.P.S. Nightwish este trupa mea preferata(am toata dscografia in afara de vreo doua melodii).Am corectat greseala de scriere.

Link spre comentariu

si mie imi place NIGHTWISH!tot trupa preferataam si melodiile care iti lipsesc....am si 3 albume pe cd audio(oceanborn, wishmaster, once, primele 2 originale)in rest ascult lake of tears, metallica, anathema, blackmore's night(apropo, are cineva mai multe albume? ca eu nam decat under a violet moon)nu ascult Ma***e!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări