Sharky Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 daca vreti sa vedeti ce muzica asc eu intrati pe ftp://[email protected] puteti lua, dar cu limitare de 5K PS am si 30MB de manele..mai mult nu tin, consider un raport manele/muzica buna de 0.0003662109375 acceptabil :P Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Metal. Dar nu spun "nu" nici altor genuri. (mai putin manelelor...) Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Ceva rock mai dubios:NightwishIn rest House si altele ,fara manele. Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Ceva rock mai dubios:NightwisCum asa dubios??!! :? Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 probabil nu asculta rock prea mult...eu pe partea de metale asc mult children of bodom si megadethsi cand is mai obosit bag ceva chillout..ca dinala am garla Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 corect se scrie NIGHTWISH si nu e de loc dubios !!! Si daca tot am scris aici sa continui .... ascult NIGHTWISH (trupa mea preferata) , RAMMSTEIN, THERION, PENUMBRA, LACRIMOSA, Theatre of tragedy (sau cum se scrie) si cate ceva din muzica anilor 80-90 : Modern Talking , Blue system, Bad Boys Blue, etc Link spre comentariu
Vizitator crz Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Ceva rock mai dubios:NightwisAm descoperit recent nightwish shi mi se pare superba muzik aia.Ce-mi mai place rau de tot:Evanescence, Vaya con Dios, Pavel Stratan si multe altele pe care nu am rabdare sa le scriu . Link spre comentariu
overdrive Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Eu sint cu progresivul pina o sa fiu in baston... Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Mai dubios in sensul in care o trupa de de roc cinta impreuna cu o soprana.Stiu ca nu e prima oara cind o soprana cinta cu o trupa rock dar mie mi s-a parut mai dubios.P.S. Nightwish este trupa mea preferata(am toata dscografia in afara de vreo doua melodii).Am corectat greseala de scriere. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 pai asha zi mai LUCI :lol: zi-mi ce melodii itzi lipsesc ca poate te ajut Link spre comentariu
bogdanm Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Rock all the way baby :twisted: Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Pai imi lipsesc :Planet Hell si Bless the childTi-as fi recunoscator daca poti sa ma ajuti. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 si mie imi place NIGHTWISH!tot trupa preferataam si melodiile care iti lipsesc....am si 3 albume pe cd audio(oceanborn, wishmaster, once, primele 2 originale)in rest ascult lake of tears, metallica, anathema, blackmore's night(apropo, are cineva mai multe albume? ca eu nam decat under a violet moon)nu ascult Ma***e!!! Link spre comentariu
Haralambie Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Mie sincer imi place imi place rock-ul iar form preferata este linkin parkapoi urmeaza hip-hop si altele ( fara manele care le urasc) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Mai nou ascult manele la radio, decat sa ascult tot felul de drogati mai bine ascult niste tigani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum