Vizitator Vasile Postat Martie 31, 2004 Partajează Postat Martie 31, 2004 La ce rata sunt encodate ? daca este sub 200 nu ma intereseaza. Link spre comentariu
cniky Postat Martie 31, 2004 Partajează Postat Martie 31, 2004 La ce rata sunt encodate ? daca este sub 200 nu ma intereseaza.Pe mine ma intrebai? ...majoritatea sunt la 168achizitii de ultima ora "David Bisbal" (spaniol) , `pub music` - "Budda Bar" (mix Cd`s) si `Cafe Del Mar`... :wink: Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 4, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2004 Eu am melodii la 128 care se aud ca cele la 192 acu depinde si de encoder :? Link spre comentariu
Filipone Postat August 4, 2004 Partajează Postat August 4, 2004 Eram curios ce muzica asculta oamenii de la Minolta si se pare ca ma inscriu si eu in categoria celor cu Rock-ul, muzica anilor 80, tot ce tine de chitara electrica si de voce ce poate sustine o chitara Bass. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 17, 2004 Partajează Postat Septembrie 17, 2004 Eu ascult Techno, Trance, Psychaedelic, Goa, Breakbeat, Drum'n Bass :twisted: si cateodata blues-uri :wink: Link spre comentariu
margarit2001 Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 pt. murcielad:tu chiar esti sigur ca mp3-urile la 128 se aud ca alea la 192 ???daca esti convins de asta fa o analiza spectrala a fisierului sa vezi cat de mult "lipseste" din mp3-ul la 128 :wink: Link spre comentariu
Murcielad Postat Octombrie 2, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2004 nu , este adevarat ce spui tu ,dar deh acu doar nu o sa le ai pe toate la 192,246 etc. :P Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 La ce rata sunt encodate ? daca este sub 200 nu ma intereseaza.Adica pentru 8 kbiti amariti dai la o parte tot ce e codat la 192? Sau au tu propriul tau encoder care codeaza fix la 200 :lol:Murcielad: "se aude bine" si "codat la 128" se intilnesc numai in pasajele cu liniste sau complexitate audio mica. 192 e considerata in general rata de codare minima la care nu ramii cu zgirieturi in urechi, si asta numai daca folosesti un encoder bun (ex. lame), si nu faci glume de gen recodare sau captura de pe radio sau casetofon. Cel mai bine e la 320 (cu vbr ca sa mai ramii si cu spatiu pe disc). Link spre comentariu
ALEKS Postat Ianuarie 8, 2005 Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 Eu ascult muzica anilor 80... Modern Talking, VideoKids, Sandra, Jon & Vanghelis, etc... Link spre comentariu
Vizitator cipi604 Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 GOA TECHNO HARDCORE DnB RAVE ACID TRANCE BIGBEAT Classics Jazz si iar GOA Link spre comentariu
Electron Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 Rock (Scorpions, Cargo, Iris, Bon Jovi, Offspring etc), House, Techno, Alternative, Progressive... oleaca de paraziti si Pavel Stratan. Fara manele. Desi nu ascult manele nu-i inteleg pe cei care injura manelele si le numes in tot felul. E de ajuns sa fii calm si sa spui: "Nu ascult manele". Nu e nevoie de "spectacol" ca sa arati ca nu asculti asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 nu-i inteleg pe cei care injura manelele si le numes in tot felul. E de ajuns sa fii calm si sa spui: "Nu ascult manele". Nu e nevoie de "spectacol" ca sa arati ca nu asculti asa ceva.Aia asculta manele :wink: Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 Murcielad e exact pe gustul meu (2Pac, 50 Cent+G-Unit, Ja-rule, Fat Joe, Jay-Z, Nelly) si fara Zdob si Zdub. Link spre comentariu
Electron Postat Ianuarie 17, 2005 Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 Vasile, eu chiar nu ascult manele si chiar n-am nimic cu ele. Ai uitat de libertatea de opinie si de exprimare? Link spre comentariu
cirip Postat Ianuarie 17, 2005 Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 Raspuns la intrebarea initiala a postului: "Ce muzica ascultati?" EVH, Eddie, Eddie Van Halen, Ed, Edward, Van Halen... EDDIE VH We love you ! CABO WABO 5150 standing on TOP OF THE WORLD for a little while, We all waited soo long please tour A S A P ! this is home this is MEAN STREET for all those BEAUTIFUL GIRLS LIGHT UP THE SKY IN A SYMPLE RHYME EVERY BODY WANTS SOME POUND CAKE RIGHT HERE RIGHT NOW because we CANT STOP LOVIN YOU Eddie dont give us the RUNAROUND ,We know your a MAN ON A MISSION with your LITTLE GUITARS cause your GOOD ENOUGH and ONFIRE in your PLEASURE DOME , JAMIES CRYING because BIG BAD BILL has SECRETS that IM THE ONE INTRUDER that can JUMP IN AND OUT and have ONE FOOT OUT THE DOOR on SUNDAY AFTERNOON IN THE PARK on SINNERS SWING and TOP JIMMY is HOT FOR TEACHER because she got DROP DEAD LEGS but shes GIRL GONE BAD and the SOURCE OF INFECTION cause im BLACK AND BLUE and dont wanna be DOA, SOMEBODY GET ME A DOCTOR i think she slipped me a SPANISH FLY theres a FIRE IN THE HOLE, i got the FULL BUG what a DIRTY WATER DOG. Its been a YEAR TO THE DAY in this NEW WORLD WITHOUT YOU .WHERE HAVE ALL THE GOOD TIMES GONE ?DONT TELL ME your FEELING STRUNG OUT . ONCE you REALLY GOT ME and WHEN ITS LOVE your MINE ALL MINE.IT FEELS SO GOOD is it DREAMS or the DREAM IS OVER? .you FOOLS must thinkim a SUCKER IN A THREE PIECE. WHY CANT THIS BE LOVE? COULD THIS BE MAGIC? OR LOSS OF CONTROLL? to want the BEST OF BOTH WORLDS. SO THIS IS LOVE and when PUSH COMES TO SHOVE i dont want to HEAR ABOUT IT LATER that i'm a LITTLE DREAMER that wants to FEEL YOUR LOVE TONIGHT. TAKE ME BACK to 1984 at 3:16 when we had POUNDCAKE and ICE CREAM MAN what a ROMEO DELIGHT. Now im just DOING TIME in this HOUSE OF PAIN, UNCHAINED, waiting for JUDGEMENT DAY cause i'm OUTTA LOVE again, So " Untill we meet again " HAPPY TRAILS Baum badita BOTTOMS UP !! and send me some a that BIG F A T MONEY to me AMSTERDAM FROM AFAR where the WOMAN IN LOVE DANCE THE NIGHT AWAY !! ... Textul nu imi apartine, dar il consider delicios. Stima, Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum