Vizitator Vasile Postat Octombrie 25, 2003 Partajează Postat Octombrie 25, 2003 Aici este un potentiometru digital Volumul se modifica din doua push butoane Intrebari, comentarii :?: Link spre comentariu
Swat Cat Postat Octombrie 25, 2003 Partajează Postat Octombrie 25, 2003 io am doar o intrabare: ce circuit e ala??? si unde il gasesc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 25, 2003 Partajează Postat Octombrie 25, 2003 5 lei si-ti zic ca e LC7533 si costa in jur de 50mii la vitacomAm facut desenul pentru ca stiu ca ai nevoie de asa ceva :P pentru statia tadaca ai nelamuriri...astept Link spre comentariu
Swat Cat Postat Octombrie 26, 2003 Partajează Postat Octombrie 26, 2003 1. pot sa unesc mai multe ca sa am 6 canale pe acelasi buton?2. ce tensiune ii trebuie (de intrare si alimentare)3. ce distorsiunii are4. mai bine zi unde gasesc datasheet lui Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 26, 2003 Partajează Postat Octombrie 26, 2003 1 Daca faci 3 astfel de montaje si in loc de push buton pui un comutator rotativ cum sunt vele de la OSD-ul monitoarelor 2 3-5v 3 foarte reduse, 4 http://sinux.sinus.cz/~ok1dnh/show_files.php?Group=118 http://www.elektroda.pl/datasheets/data ... troLC.html http://62.236.156.23/ideaport/d/ Spor la treaba si daca ai nevoie de ajutor... intreaba Link spre comentariu
Swat Cat Postat Noiembrie 8, 2003 Partajează Postat Noiembrie 8, 2003 deci tensiunea maxima de intrare este de 3v si tensiunea de alimentare 5 V :!: :!: :!: un comutotator rotativ unde gasesc si io?? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 8, 2003 Partajează Postat Noiembrie 8, 2003 Nu !! :lol: Tensiunea de alimentare este 3V si tensiunea de intrare este cea de linie adica maxim 1V :lol: Link spre comentariu
Vizitator RazvanP Postat Noiembrie 11, 2003 Partajează Postat Noiembrie 11, 2003 deci tensiunea maxima de intrare este de 3v si tensiunea de alimentare 5 V :!: :!: :!: un comutotator rotativ unde gasesc si io??Nu ai nevoie de comutator, cel recomandat de Vasile nu este un comutator. Poti folosi cu succes un optocuplor montat pe axul unui potentiometru ( de la care dai jos rucsacul si ramane doar bucsa si axul cu cele doua sigurante) pe care montezi un disc din plastic negru cu decupaje pe circumferinta ca niste caneluri. Ideea e ca receptorul din optocuplor sa-ti dea impulsuri catre montaj. Succes!PS: discul il poti lua si le la un mouse. Link spre comentariu
Vizitator ftraian Postat Noiembrie 12, 2003 Partajează Postat Noiembrie 12, 2003 Tot pentru asa ceva sunt si CI AD5200/AD5201 de la Analog Devices. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 12, 2003 Partajează Postat Noiembrie 12, 2003 Asta are avantajul costului foarte mic 35000 Lei Link spre comentariu
Vizitator ftraian Postat Noiembrie 12, 2003 Partajează Postat Noiembrie 12, 2003 La Vitacom nu l-am gasit :(. Poti sa-mi zici si unde se gaseste? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 12, 2003 Partajează Postat Noiembrie 12, 2003 La vitacom, dar acum vad ca l-au scumpit banditii :x la 71000 Lei Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 17, 2004 Partajează Postat Ianuarie 17, 2004 Am de vandut cablaje pentru acet montaj :P Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 imi cer scuze ca dezgrop mortu' dar ata ete :)nu mai merge link-ul cu schema... puteti sa puneti inca odata pdf-ul? multumesc Link spre comentariu
MadRaper Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Vezi ca l-am pus pe FTP in folderu MadRaper 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum