Vizitator calin_rlc Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 SalutVreau sa fac un sistem de alarma cu senzor de miscare (un PIR). Sunt cam incepator si nu stiu de unde sa incep. Daca ma poate ajuta careva cu o schema ar fi de mare ajutor. Ce vreau pare simplu. Un senzor care detecteaza miscarea, suna o alarma care se poate dezactiva cu un intrerupator. Deci? Ma poate ajuta cineva?Mersi mult Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Cumperi un senzor de miscare si il conectezi la orice vrei tu. Link spre comentariu
Vizitator calin_rlc Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Cred ca il conectez la orice ... dar cum? Link spre comentariu
Vizitator calin_rlc Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Cumperi un senzor de miscare si il conectezi la orice vrei tu.Cred asta ... dar cum il conectez? De aia as fi avut nevoie de o schema Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Detectoarele de miscare au deobicei schema de conectare desenata, sau trecuta macar in manual.Cumpara unul si pune o poza cu el (poze, mai multe, car mai detaliate). El practic ar trebui sa aibe un releu care sa iti "intrerupa" / "conecteze" un fir - exact ca un intrerupator, numai ca o face electronic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum