dan-a2 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 cum pot sterge un win .95 .ms dos ptr. a instala xp.-ul ?? Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 ti-l sterge xp-ul la instalare cand ajungi la etapa cu partitiile (le stergi pe toate dupa care iti creezi partitie NTFS pentru a instala windows Xp). in felul asta vei pierde evident toate datele de pe hard-disk Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Pai.....e o distanta cam mare intre 95 si Xp. Ce calculator este? Este posibil sa nu mearga XPul, sau, daca merge, sa mearga execrabil. Din dos, merge folosita comanda DEL *.* pt continutul fiecarui director. Link spre comentariu
Felis Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Din dos, merge folosita comanda DEL *.* pt continutul fiecarui director. cu comanda dell pentru fiecare director si subdirector ajunge sa aiba parul carunt pana termina de sters Mai rapida e comanda Format: C evident cu pierderea celorlalte informatii de pe partitia respectiva Oricum daca sistemul nu are procesor de peste 500 Mhz si un minim de 128 de ram nici vb sa mearga XP pe el cel mult un win98. Mai e si problema biosului care se poate sa nu aiba support pentru XP la sisteme foarte vechi. Oricum bafta la instalare XP Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 nu cred ca e problema de hardware requirements... eu cred ca are win95 pe core 2 duo Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 OFF TOPIC .... cat m-am chinuit eu sa instalez win95 pe un k6II - trebuia un pach pt procesor. In schimb win 3.11 rula de rupea Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 OFF TOPIC .... cat m-am chinuit eu sa instalez win95 pe un k6II - trebuia un pach pt procesor. In schimb win 3.11 rula de rupea era nostalgic k6 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 a avut un hard care a cedat de 20 gigei tot cu xp ; acum am gasit unul tot 20 g dar are instalat 95.oricum nu-l va folosi decat la muzica si jocuri mici !!multumesc ptr. sfaturi !! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 iar OFF TOPIC : II modificasem la un moment dat (il OVERCLOCKasem) multiplicatorul de la FSB in 5x, de la 4.5x . Obtinusem 50Mhz plus.Era atat de instabil !!!! Doamne !...Nu mai puteam sa instalez win98-ul si nu stiam de ce. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum