daniele1625 Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 salut!domnul vicki este o greseala de a mea trebuia sa scriu visky si am gresit.oricum am intrat pe radiopistoia si MAGNADYNE MD6132 nu au schema lui.se pare ca radioul asta n-a existat.sa fie asa dar eu il am.sper ca maine sa pun poze ca sa vedeti cu totii.intre timp ma intreb cum sa fac sa transform acest etaj cu 2 lampi stereo in unul cu 1 lampa.nu stiu daca va fi usor caci daca scot una dintre cele 2 lampi finale nu se mai aude deloc.eu nu as vrea sa tin aprinse 2 lampi pt.un singur difuzor.voi ce idee imi dati?apropo este cineva dintre voi care are schema radiou-lui SELENA B-211 ala rusesc din anii 1970-80?daca da mi-o dati si mie?va multumesc mult!!! Link spre comentariu
daniele1625 Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 [tuburile le-am scris mai sus.uita-te si ai sa le vezi!multumesc!!! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 M-am uitat si tot m-am uitat unde ai postat tuburile dar se pare ca sant prea "sus" si nu le mai vad eu.Daca am avea configuratia poate stabilim daca este stereo sau nu.Din ce povestesti nu pare a fi stereo dar asteptam pozele si poate ne-om lamuri.In ceea ce priveste finalul este de recomandat sa arda o singura lampa,reduci consumul si factura de energie va fi mai mica. Link spre comentariu
daniele1625 Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 salutare!in sfarsit oameni buni am facut pozele dr rigoare cu magnadynu-l meu.uitati-va bine si veti vedea 4 trafuri.imi veti spune dupa aceea parerea voastra.iata pozele si sper sa nu fie prea putine.ciao!ps:am incercat in zadar sa va trimit pozele dar zice ca e permis doar 500kb si o poza de-a mea are 1,5mb.ce se poate face?cum sa va arat tuturor aceste poze? Link spre comentariu
nicolae57 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 salutare!in sfarsit oameni buni am facut pozele dr rigoare cu magnadynu-l meu.uitati-va bine si veti vedea 4 trafuri.imi veti spune dupa aceea parerea voastra.iata pozele si sper sa nu fie prea putine.ciao!ps:am incercat in zadar sa va trimit pozele dar zice ca e permis doar 500kb si o poza de-a mea are 1,5mb.ce se poate face?cum sa va arat tuturor aceste poze?Le arhivezi si atasezi arhiva. Link spre comentariu
daniele1625 Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 oameni buni nu reusesc sa trimit pozele chiar daca le arhivez.va rog cineva dintre domniile voastre sa imi dea o adresa de email si eu de pe yahoo le trimit pa acea adresa.dupa care acea persoana le va pune pe forum.va multumesc!!! Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Ca sa poti trimite poze trebuie sa le prelucrezi putin. Sunt programe cu care le poti ajusta marimea (resize) sau sa le mai tai din ele (crop)...etc.Pe forum poti sa trimiti si scanate la 600x800 pixeli si la un necesar de memorie cat mai mic, cateva sute de kb.Daca folosesti Microsoft Office acest program are si o componenta care se numeste Microsoft Office Picture Manager. Este foarte simplu de manevrat... Mai este si Paint, IrfanView (se poate descarca gratuit) etc.Daca te lovesti de greutati apeleaza... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum