Mondan Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Am un STICK (sau un alt device: mouse WEB cam) care se leaga prin USB la calculator. Deci ceva de ti SLAVE-MASTER.Daca il leg prin cablu USB merge OK.Eu vreau sa inlocuiesc cablul cu ceva wireless.Asta este intrebare prentru electronisti.De +5V si GND am scapat ca ii pun sursa separata.Dar ce ma fac cu D+ si D- ? In ce directie merg datele de pe fiecare din aceste fire SLAVE->MASTER sau invers ?Daca trasmisia este bidirectionala avem: 2 emisii + 2 receptii. Dar varianata asta ar iesi prea scump.Vreau insa sa cumpar 2 adaptoare USB->BLUETOOTH, dar cum le leg ?Astept orice idei, sugetii, linkuri. Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 asa ceva? http://www.belkin.com/pressroom/release ... SBHub.html cred ca sunt raritati Link spre comentariu
Mondan Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Multzam frumos pentru raspuns.Scuze ca am scris "semal" ibn loc de "semnal".Eu am un HDD extern pe care am sistemul de opereare si bootez de pe el. Deocamdata doar Linuxul poate merge prin boot USB.Treba este simpla: am HDD-ul la mine cu toate fisierele si softurile instalate.Il leg prin cablu USB, dau boot de pe USB si merge OK.Trebuie sa ai un calculator mai nou care "stie" boot USBM-am satrurat sa tot bag firul de USB in "fundul" calculatorului. Nu am inteles de ce nu ar merge sa il leg prin bluetooth....?Am cumparat deja un adaptor USB-BLUETOOTH si am "sa imi bag surubelnita in el" s vad ce pot face. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum