ghettoman Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 am folosit aracet bison...adica pe el scria solutie lipit parchet dar miroase ca aracetul.spre deosebire de aracet porcaria asta se intareste de se face ca sticla :shock: ...am dat 200 de mii pe 50 ml da a darq sa fiu de nu a meritat totzi banii :wink: Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 Felicitari shi din partea mea!!!!!!!! Link spre comentariu
Swat Cat Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 super misto....zi si mie despre sursa im comutatie...ce chema e ?? Link spre comentariu
micutu Postat August 3, 2005 Autor Partajează Postat August 3, 2005 sg3525 cu optocuplor, shi 8 mosfetzi Link spre comentariu
Adi Florin Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 Poti pune schema si placuta pentru ea? Mersi frumos! Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 una asemanatoare am si eu si e luata de la valve audio ! sunt mai multe acolo . Link spre comentariu
Vizitator yogy Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 Salutare, zi-mi si mie de unde ai luat subwoofer-ul, cat a costat si ce model e vreau sa fac si eu unul dublu (cu doua dif) pentru masina (2 x 160 W nominal are statia). Link spre comentariu
adrian_pintea Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Miezul ala ce lai folosit la SMPS? ii galben? cate spire in primar si secundar???? nu se incalzeste miezul ca alea galbene sunt din pilitura de fier Link spre comentariu
micutu Postat August 7, 2005 Autor Partajează Postat August 7, 2005 nu e galben e verde cu albastru, spire numai stiu cate am pus, parca 5 sau 6 in primar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum