micutu Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 Uite ce am facut in ultimele 2 saptamani scuze pentru calitate daca cineva se supara ca am postat aici si nu la DIY imi cer scuze si il mut :oops: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 mai, da' tu esti dement rau :twisted: Ala e un Holton AV400 (IPA400) acolo? :?: cum suna? :twisted: Link spre comentariu
micutu Postat Iunie 24, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2005 da dar e alimentat decat la +-60 pentru (am zis eu) o putere de vreo 250W diful are doua bobine de 2 ohmi puse in serie , imi cam tremura pantalonii ; apropo, iti multumesc! pentru sfaturi :P Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 de ce ai atatea ventilatoare ? merge si fara ele :? oricum felicitari ! de unde ai torul ? Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 bravo man :!: :!: ...respect :wink: Link spre comentariu
micutu Postat Iunie 25, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2005 de ce ai atatea ventilatoare ? merge si fara ele :? oricum felicitari ! de unde ai torul ? :shock: nu merge shi fara ele! se cam incalzeste acum cat e cald va multumesc Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 25, 2005 Partajează Postat Iunie 25, 2005 bravo man :!: :!: ...respect :wink:la fel zic shi eu!!!!!shi mai zic ca dau o bere daca-mi faci shi mie unu!!!! :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 pai e normal sa se incalzeasca ! cum ai calculat radiatoarele ? sau le-ai pus aiurea ? :? Link spre comentariu
Vizitator balaur Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 cat te-a costat ?in afara de pasiune, merita sat-i construiesti asa ceva ? Link spre comentariu
micutu Postat Iunie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2005 nu e pentru mine e pentru o cunostiinta, o sa-l coste vreo 9mil Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 te rog mult daca poti, spune-mi si mie cu ce ai incleiat peretii incintei pentru ca din cate vad eu in poza e din pal.si mai spune-mi si mocheta cu ce ai reusit s-o lipesti....10x Link spre comentariu
ghettoman Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 poti folosi aracet ..dar de calitate prins cu holzshuruburi cam la o palma distanta.pentru sub-uri trebuie neaparat si itaritura.mai foloseau unii bison kit nr10...ala vine intrub tub ca cel de silicon.mocheta o lipesti cu prenandez Link spre comentariu
micutu Postat Iulie 12, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2005 am lipit lemnul cu aracet, normal de lemn, shi cu suruburi dein aslea pentru rigips, mocheta cu prenadez. Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 zi-mi si mie pls. de unde ai gasit prenadez in cantitate asa mare ca eu am cautat si nu am gasit decat la tub si cred ca trebuie sa cumpar vreo 10 tuburi cel putin pentru mocheta de la un subwoofer...P.S. si un aracet mai de "calitate" de unde gasesc..sau macar spuneti-mi ce marca sa fie... Link spre comentariu
micutu Postat Iulie 12, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2005 cam 500 ml de prenandez ajung. Degeaba iti spun ca sunt din Alexandria Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum