Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect subwoofer

micutu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

8

• ghettoman

3

• Mircea Bartic

1

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

da dar e alimentat decat la +-60 pentru (am zis eu) o putere de vreo 250W diful are doua bobine de 2 ohmi puse in serie :d , imi cam tremura pantalonii :); apropo, iti multumesc! pentru sfaturi :P

Link spre comentariu

de ce ai atatea ventilatoare ? merge si fara ele :? oricum felicitari ! de unde ai torul ?

:shock: nu merge shi fara ele! se cam incalzeste acum cat e cald va multumesc
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ronix4000

te rog mult daca poti, spune-mi si mie cu ce ai incleiat peretii incintei pentru ca din cate vad eu in poza e din pal.si mai spune-mi si mocheta cu ce ai reusit s-o lipesti....10x

Link spre comentariu

poti folosi aracet ..dar de calitate prins cu holzshuruburi cam la o palma distanta.pentru sub-uri trebuie neaparat si itaritura.mai foloseau unii bison kit nr10...ala vine intrub tub ca cel de silicon.mocheta o lipesti cu prenandez

Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

zi-mi si mie pls. de unde ai gasit prenadez in cantitate asa mare ca eu am cautat si nu am gasit decat la tub si cred ca trebuie sa cumpar vreo 10 tuburi cel putin pentru mocheta de la un subwoofer...P.S. si un aracet mai de "calitate" de unde gasesc..sau macar spuneti-mi ce marca sa fie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări