Palade Vlad Postat Iunie 24, 2005 Partajează Postat Iunie 24, 2005 Am o pereche de boxe 200Ac022 si nu-s deloc multumit de ele:nu le pot folosi la putere mare ca incepe sa-mi caraie basii.Cik au 200W da nu cred ca duc mai mult de 50. Ce sfaturi imi puteti da ca sa le fac sa sune mai bine si sa nu-mi mai faca probleme basii Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Daca ai pune si tu niste poze cu ele, dimensiuni, orice detalii (chiar si din interior).Poate ca am avea ceva sfaturi Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Cu ce amplif. le ataci ??? Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iunie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2005 Le folosesc cu un amplificator 2*50W cu STK4182, dar suna la fel si cu alte amplificatoare.Sunt incinte pe 3 cai, nu am cu ce face poze da woferul este de 25 cm diametru iar mediile de 14 cm. Link spre comentariu
titro Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 Incintele respective rezista lejer la 200 W RMS cu conditia sa le ataci cu un amplificator bun (sa nu ai distorsiuni). Si pe deasupra si suna destul de bine :wink: Oricum in specificatiile tehnice ucrainienii care le produc spun ca au 75 W RMS nicidecum 200 W. Singura problema a lor este cursa f mare a difuzorului de bas (suspensie f moale) si de aceea daca nu ai un amplificator cu dinamica mare, care poate sa le controleze f bine ai senzatia ca sistemul mobil al difuzorului o sa isi ia zborul. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iunie 30, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2005 Nu inteleg ce este un amplificator cu dinamica mare :?Cum as putea intari sistemul mobil al difuzoarelor? Link spre comentariu
Vizitator balog Postat Iunie 30, 2005 Partajează Postat Iunie 30, 2005 Amplificator cu dinamica mare insemana:--un amplificator poate reda semnale de la nivelul zgomotului de fond pina la nivel maxim.Cu cit aceasta diferenta este mai mare cu atit dinamica amplificatorului e mai buna Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 "Cum as putea intari sistemul mobil al difuzoarelor?" nu cred ca poti face ceva in directia asta fara sa le strici. dar cred ca poti lasa basul mai incet pina iti faci un subwoofer adevarat Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iulie 2, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2005 Dinamica amplificatorului este acel slew-rate?Ce as putea sa fac sa nu se mai decentreze bobinele de la basi? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 2, 2005 Partajează Postat Iulie 2, 2005 sa-ti cumperi difuzoare de calitate si sa folosesti Highpass :lol: Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iulie 3, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2005 Si ce difuzoare mi-ai recomanda?(ar fi bine daca mi-ai putea da si niste preturi pentru ele-nu foarte scumpe).Ce este Highpass? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 3, 2005 Partajează Postat Iulie 3, 2005 High pass este un filtru activ care se pune in fata amplificatorului.scopul lui este de a elimina infrasunetele care fac membrana difuzorului sa aiba curse ametitoare :lol: difuzoare bune sunt P-audio si Visaton 8) Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iulie 3, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2005 Mersi mult pentru raspuns Link spre comentariu
titro Postat Iulie 4, 2005 Partajează Postat Iulie 4, 2005 Vlad, incintele tale sunt cele pe 3 cai, cu bas de 10", medie de 14 cm si inalta cu calota fenolica de 1", toate cu sasiu din Aluminiu, incintele finisate cu furnir stejar si cu un port de bass reflex dreptunghiular???Daca sunt aceste incinte atunci pot sa iti spun ca eu sunt un mare fan al lor tocmai din cauza sunetului deosebit pe care il au. Asa inalte nu am auzit nici la boxe de mii de euro iar basul pot sa iti spun ca se extinde mult sub 30 de Hz la -3 dB.Pt a conduce bine aceste incinte ai nevoie de un amplificator de minim 2x100 W cu Slew Rate mare. Incearca incintele pe un amplificator mai puternic si vei vedea ca vei fi uimit de cat de bine pot sa sune. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iulie 4, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2005 Da, alea sunt. Daca le incerc cu un amlificator de putere mare, peste 100W, nu distrug difuzoarele de bas? La 50w mi se pare ca sar membranele basilor. oricum le voi incerca pe un astfel de amplificator tot home made si atunci voi vedea rezultatele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum