Vizitator deluxsoft Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Unde este sursa placi de baza din poza de mai jos unde este incercuit sau in alta zona Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 sursa placii de baza se afla in alta parte, cred ca e undeva in carcasa.ce ai incercuit ai sursa pentru procesor si chipset, mai jos ai si pentru ram. Link spre comentariu
Vizitator deluxsoft Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Nu m-am exprimat corect, poti sa imi semnezi fiecare sursa in parte de pe placa Link spre comentariu
LostCell Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 ce am incercuit cu negru este pt ram(cred) si cealalta sigur este pt procesor,. http://i48.tinypic.com/mt6wr7.jpg Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 nu stiu exact cam ce si cum alimenteaza regulatoarele alea dar in mare asa este.pentru delectare si pana cand ne spui modelul placii de baza uite ceva frumos Link spre comentariu
Vizitator deluxsoft Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Placa de baza AsRock Am2Nf3-Vsta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum