Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV MEGAVISION

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Va salut am avut si eu un tv-u la reparat MEGAVISION,l-am facut merge foarte bine,dar ii trebuie telecomanda si nu stiu ce telecomanda se potriveste , tv MEGAVISION model TV 51-360 IRS,Va multumesc mult. :da :101 Va astept raspunsul. :dans:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• dan-a2

2

• tehtronics

2

• palcu ion

2

Top autori în acest subiect

Va multumesc foarte mult pt ajutor,si va raman dator. :da Dar o merge o telecomanda PILOT p1698, la modelu asta de tv-u TV 51-360 IRS? :jytuiyuAzi ma duc ca sa cumpar telecomanda,dar nu stiu exact ce sa cumpar,pt ca am cautat pe net si pe catalugul de la pilot, si nu am gasit nimic,pt acest tv-u MEGAVISION TV 51-360 IRS. :cry:

Link spre comentariu

Salut mai am o intrebare dar la tv-ul MEGAVISION model rft 51-360 ce telecomanda se potriveste,pt ca cred ca este la fel nu este nici o diferenta. :da :101 Va multumesc mult. :da

Link spre comentariu

deci , stimati tovarasi...!telecomanda originala pentru acest tip de televizor este p 1656 , insa nu se mai fabrica deloc...!puteti folosi in loc foarte bine urmatoarele...!1-- p 1698 pilot2-- ir311 gbs3-- com 3124 com

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

deci , stimati tovarasi...!telecomanda originala pentru acest tip de televizor este p 1656 , insa nu se mai fabrica deloc...!puteti folosi in loc foarte bine urmatoarele...!1-- p 1698 pilot2-- ir311 gbs3-- com 3124 com

va multumesc si " in direct"!cu respect , CODRIN.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări