danyy Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Ma un telefon nokia N70 care in timpul convorbiri ,cu volumul dat la maxim se aude incet .L-am dus la un centru de reparati si au schimbat difuzorul dar se aude tot incet ,si mi-au spus ca sunt niste filtre care sunt defecte au schimbat si acele filtre si se aude la fel de incet.Poate sa fie o alta cauza si sa nu mai merite reparatia ,pt.ca am cheltuit deja o cramada de bani cu el si pe degeaba . Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Inainte de a ma apuca de alte chestii complicate la acest model, intotdeauna verific sa nu fie infundata gaura de la carcasa din dreptul castii Link spre comentariu
danyy Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 si cu capacul dat jos se aude la fel de incet Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 in aer liber e normal sa se auda mai incet, undele sonore sunt directionate prin acea gaurica.daca gaurica aceasta este astupata sau garnitura dintre casca si gaurica lipseste sau este rupta se va auzi incet.incearca sa etansezi bine casca de fata tel,asa am patit si eu la un 8800. Link spre comentariu
danyy Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 ai avut perfecta dreptate ,garnitura care trebuia sa fie intre difuzor si carcasa nu mai era ,de cand iam pus o alta garnitura se aude perfect .MULTUMESC MULT!!! Link spre comentariu
Yo4You Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Lasa taica poate ca unele modele se aud incet si la mine w810 se aude incet dar is foarte multumit cum se aude. Imi pare rau ca ai chestuit bani aiurea si totul a fost din cauza unei amarate de garnituri. Trebuia insistat la services nu-i dadeai banii pana nul il faceau calumea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum