Bird Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Va salut , Am un montaj (cablaj )pe care ruleaza un program in care am folosit portul A ca intrari digitale . Folosesc numai A0, A1, si A2 restul fiind libere . Acum mai vreau sa adaug doua intrari analogice. Pot seta A3 si A4 sa fie intrari analogice , ca sa nu modific cablajul ? Din cat am vazut in documentatie , la ADCON1 , nu prea merge , dar...poate nu am inteles bine .... Multumesc Link spre comentariu
sofian Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 RA4 nu se poate face analogic Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Va salut , Am un montaj (cablaj )pe care ruleaza un program in care am folosit portul A ca intrari digitale . Folosesc numai A0, A1, si A2 restul fiind libere . Acum mai vreau sa adaug doua intrari analogice. Pot seta A3 si A4 sa fie intrari analogice , ca sa nu modific cablajul ? Din cat am vazut in documentatie , la ADCON1 , nu prea merge , dar...poate nu am inteles bine .... MultumescExact cum apare in tabel la pagina 114,AN3 si AN4 nu pot fi setate ca analog iar restul digital. Link spre comentariu
Bird Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Va salut ,................................................Exact cum apare in tabel la pagina 114,AN3 si AN4 nu pot fi setate ca analog iar restul digital. Cum pot folosi AN2 si AN3 digital sau analog , nu ca referinte ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Alegi din tabelul mentionat combinatiile PCFG3..PCFG0 de pe liniile fara VREF (ex. 0000 - toate sunt analoge sau 011x - toate digitale). Link spre comentariu
Bird Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Alegi din tabelul mentionat combinatiile PCFG3..PCFG0 de pe liniile fara VREF (ex. 0000 - toate sunt analoge sau 011x - toate digitale). Imi trebuiesc doua analogice si trei digitale . Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Se pare ca ai ghinion; daca le voiai invers (3A + 2D) aveai 0100, da' asa... Link spre comentariu
Bird Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Se pare ca ai ghinion; daca le voiai invers (3A + 2D) aveai 0100, da' asa... ....... Link spre comentariu
Bird Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Se pare ca ai ghinion; daca le voiai invers (3A + 2D) aveai 0100, da' asa... Am ales varianta "1110" cu o singura intrare analogica pe care o sa incerc sa o comut la un anumit interval de timp sa citeasca pe rand cele doua variabile .Sa o fac cu un releu ? ( mai am o iesire digitala libera ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum