Vizitator anvaflor_78 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 buna sear!ma intereseaza si pe mine daca la 33volti(asta dupa redresare si filtrare)traful are 2x23v pateste ceva pe sarcina de 8omi.ampliful este 2xtda puse in punte.dupa cum am citit eu despre tda pare cam mult.oarese arde ampliful la aceasta tensiune? Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Tensiunea va mai scadea in sarcina. Dar este destul de buna, pentru 8 ohmi, integratele suporta pana la +-40V. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 dar trebuie folosit in 16 ohm cand sunt puse in punte Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 dar trebuie folosit in 16 ohm cand sunt puse in punteGresesti amarnic. Documenteazate solid inainte sa mai faci afirmatii de genul asta. Functioneaza perfect pe 8 ohmi, adica fiecare integrat 'simte' o sarcina de 4 ohmi.Daca ai drum de sarbatori, intre Craciun si Anul nou prin Curtea de Arges, o sa te invit acasa la parinti mei unde am un astfel de amplificator de aproximativ 5 ani, si o sa ti-l probez cat timp vrei pe sarcina nu de 8 ohmi, ci de 4 ohmi( 2 ohmi/ integrat) 5 zile la rand incontinuu la volum mare, sau cat vrei tu. Integratele alimentate la o tensiune masurata ,IN SARCINA, de +-39V.Amplificatorul de aproximativ 3 ani nu prea a mai folosit ( foarte rar, cand ajung eu pe acolo la volum mare), dar a lucrat 2 ani intr-o discoteca, cu 2 boxe paralel de 8 ohmi si contine in acest moment 4 canale punte, pe un transformator cu sectiunea de 40cm^2, filtraj 6*10.000uf + cate 2200 pe fiecare placa, langa integrate. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 dar trebuie folosit in 16 ohm cand sunt puse in punteGresesti amarnic. Documenteazate solid inainte sa mai faci afirmatii de genul asta. Functioneaza perfect pe 8 ohmi, adica fiecare integrat 'simte' o sarcina de 4 ohmi.Daca ai drum de sarbatori, intre Craciun si Anul nou prin Curtea de Arges, o sa te invit acasa la parinti mei unde am un astfel de amplificator de aproximativ 5 ani, si o sa ti-l probez cat timp vrei pe sarcina nu de 8 ohmi, ci de 4 ohmi( 2 ohmi/ integrat) 5 zile la rand incontinuu la volum mare, sau cat vrei tu. Integratele alimentate la o tensiune masurata ,IN SARCINA, de +-39V.Amplificatorul de aproximativ 3 ani nu prea a mai folosit ( foarte rar, cand ajung eu pe acolo la volum mare), dar a lucrat 2 ani intr-o discoteca, cu 2 boxe paralel de 8 ohmi si contine in acest moment 4 canale punte, pe un transformator cu sectiunea de 40cm^2, filtraj 6*10.000uf + cate 2200 pe fiecare placa, langa integrate.nu am spus ca nu merge, dar in Dl datasheet sunt niste tensiuni specificate pt 4,6 respectiv 8 ohmam testat si eu tda cu tensiune aproximativ egala cu cea a dumneavoastra dar in 6 0hm, si raiatorul fierbea al propriu, in 8 ohm, la maxim nu cred ca are mai mult de 40 grade Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Temperatura este cea mai mica problema, daca ai o racire eficienta, poti tine la orice volum temperatura sub 50-60grade. Amplificatorul meu, in volum maxim, foarte foarte putin simti cresterea temperaturii la iesirea aerului din carcasa. Modul de amplasare si tunelul de racire l-am facut ca in desenul de mai jos. Radiatoarele l-am obtinut prin taiere si frezare dintr-un radiator foarte mare pe care erau montate 2 tiristoare de putere in centrul acestuia cu o greutate foarte mare (depasea 10kg). Avand talpa cea mai groasa in mijloc si se subtia spre capete, se poate observa un mic detaliu un desen. http://it.tinypic.com/view.php?pic=205upnn&s=6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum