Vizitator mirzan daniel Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 buna ziua.intreb ,poate este cineva care detine o placa de cablaj simplu placat,sa pot construi transceiverul TAURUS?nu gasesc aici unde locuiesc fiind o zona mai defavorizata din punct de vedere al componentelor electronice...i-as fi profund recunoscator,si o bere cand vine prin falticeni,hi!cu mii de multumiri!Adresa email:[email protected] Link spre comentariu
Flor Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Tinerete, te ajut eu cu unu gratis, moka, free si fara bani. Singura conditie e sa imi zici ce dimensiuni are..Zau ca mi-e lene sa sap pe net ca sa vad ..Daca postezi incomplet cum sa te ajut?PS. Da-mi un PM cu adresa ca sa stiu unde sa o trimit. Sper ca pana vine Mos Craciun posta sa ti-o aduca...Aunci sa ridici o halbera in santatea si pt norocul meu@ alor mei.. Link spre comentariu
Vizitator mirzan daniel Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 buna seara.multumesc mult pt postare si ajutor.placa poate fi una de dimensiune medie,sa spunem.(200\200mm).de acolo le debitez eu pt cat imi trebuie.pot fi mai multe bucati,nu mai mici de 100\100mm.daca vreti sa ma ajutati,adresa:MIRZAN DANIEL,STR.MAIOR IOAN,BL.5,SC.B,AP.14,FALTICENI,JUD.SUCEAVA,RO-725200.multumesc inca o data,si poate bem impreuna o bere aici,in falticeni,daca nu ,am sa cinstesc una in cinstea dvs.cu stima,daniel,falticeni. Link spre comentariu
Flor Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 OK, o sa iti trrimit saptamana viitoare, adica dupa ziua de 7 dec 2009.Dar nu mi se pare o idee f buna sa iti dai adresa pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum