Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablaj

Vizitator mirzan daniel

Postări Recomandate

Vizitator mirzan daniel

buna ziua.intreb ,poate este cineva care detine o placa de cablaj simplu placat,sa pot construi transceiverul TAURUS?nu gasesc aici unde locuiesc fiind o zona mai defavorizata din punct de vedere al componentelor electronice...i-as fi profund recunoscator,si o bere cand vine prin falticeni,hi!cu mii de multumiri!Adresa email:[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Tinerete, te ajut eu cu unu gratis, moka, free si fara bani. Singura conditie e sa imi zici ce dimensiuni are..Zau ca mi-e lene sa sap pe net ca sa vad ..Daca postezi incomplet cum sa te ajut?PS. Da-mi un PM cu adresa ca sa stiu unde sa o trimit. Sper ca pana vine Mos Craciun posta sa ti-o aduca...Aunci sa ridici o halbera in santatea si pt norocul meu@ alor mei..

Link spre comentariu
Vizitator mirzan daniel

buna seara.multumesc mult pt postare si ajutor.placa poate fi una de dimensiune medie,sa spunem.(200\200mm).de acolo le debitez eu pt cat imi trebuie.pot fi mai multe bucati,nu mai mici de 100\100mm.daca vreti sa ma ajutati,adresa:MIRZAN DANIEL,STR.MAIOR IOAN,BL.5,SC.B,AP.14,FALTICENI,JUD.SUCEAVA,RO-725200.multumesc inca o data,si poate bem impreuna o bere aici,in falticeni,daca nu ,am sa cinstesc una in cinstea dvs.cu stima,daniel,falticeni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări