Andrei87 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 salutare.vreau si eu sa fac un subwoofer si am nevoie de o indicatzie. CUM sa fac cutia ce volum ar fi ideam pt difuzor ce dimensiuni etc.difuzorul este acesta[http]amplifu este un fet200 sper sa mearga ...msastept raspunsurire voastre ,,,,contact iulian_b87 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 am impresia ca are in pachet o hartie pe care sunt trecute niste incinte posibile... din combinatia lui cu fet 200, daca n-ai un ridicator de tensiune, banuiesc ca vrei sa-l folosesti in casa... destul de nerecomandat.aplicatia auto, fiind una f. greoaie, nu cere decat introducerea lui intr-o conserva din pal sau mdf, inchisa sau bass reflex, cu valorile specificate de obicei in pliantul cu care vine difuzorul... in cazul asta nefiind nevoie decat de o zbarnaiala a placutei de inmatriculare... Link spre comentariu
Andrei87 Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 salut.dap vreau sa il fac pt casa.difuzorul imi vine luni si deocamdata nu am foaia aceea/.dar mai astept nu e grabams anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum