codrin Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 VA SALUT!caut acest traf de linii, SA-L cumpar.vreau sa ajut un prieten .mi-a adus numai traful.tv este KONTRAST . se poate gasi ?il are cineva de vanzare?se gasesc echivalenti? Link spre comentariu
essu Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 cred ca cea mai buna solutie este sa odificati cu un alt trafca si eu ma tot gandesc ce sa fac ca am cautat an BUCURESTI si nimic.daca ai o solutie da-mi te rog si mie un mesaj privat.mult succes !!! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Kontrast,Galactic, Brox parca au toate acelasi sasiu.Poate are cineva din recuperari.Succes Link spre comentariu
codrin Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 KONTRAST model 21RF01 are sasiul TOUSDA TH 21-Z6 care difera de sasiul TOUSDA TH-P1008 intalnit la GALACTIC. diferentele nu sunt majore , dar sunt. exista diferente si la trafurile de linii. exista , intradevar, un tv cu denumirea de KONTRAST care are sasiu TOUSDA TH-P1008, dar acesta este modelul 21K180N problema s-a rezolvat prin refacerea celui defect. cu ajutorul unei freze finute am curatat locul pe unde se fisurase izolatia si scapa inalta . dupa care am izolat cu silicon de buna calitate si traful a devenit functional. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum