marian_valcea Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 ma poate ajuta cineva cu un montaj destul de simplu pt un incarcator pt aceasta baterie ca eu pe google nu am gasit decat pt bateri mari de la 65Ah.Sau macar cu cat trebuie sa alimentez bateria atsfel incat sa nu fiarba.As vrea sa o incarc lent Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Ce fel de accu e?d'ala incapsulat,de culoare neagra sau cu busoane si de culoare alba,ca banuiesc ca-i cu pb Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Daca e acumulator cu plumb (ma gindesc ca e un SLA) iti trebe o sursa stabilizata de 13.6VDaca vrei sa-l incarce lent pui in serie o rezistenta care sa limiteze curentul Link spre comentariu
bogdan_ Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Ce zici de asta? http://www.vt52.com/diy/myprojects/othe ... harger.htm Explicatiile despre functionare le gasesti in link. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Acumulatorul este de scuter cu plumb EUROSTART ESB4L-B necapsult si am mai cautat si cea mai simpla solutie gasita de mine este o punte redresoare,un condensator si o rezistenta.Problema ar fi la ce tensiune si intensitate sa incarc bateria atsfel incat sa nu fiarba. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Asta e problema. Scrie pe sit-ul ala. Citeste. Solutia ta nu e tocmai buna pentru ca va incarca continuu acumulatorul. Si nu ai cum sa obtii o tensiune fixa cat trebuie sa fie pe acumulator din asa schema pentru ca nu are nici un element de stablizare in ea. Tensiunea de iesire depinde de incarcare, de variatia tensiunii de la priza, de temperatura, de toate cele.... Iti va strica acumulatorul. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 La cat trebuie sa alimentez bateria ca aceasta sa se incarce bine(tensine,intensitate) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum