Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spray pentru PCBuri

Vizitator Vladutz_by

Postări Recomandate

Vizitator Vladutz_by

Imi poate spune si mie cineva cum se numeste spreyul ala special pentru cablaje pentru a acoperii traseul asa sa devina verde :) sper sa intelegeti despre ce vb :d si unde gasesc ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

3

• ghettoman

1

• sifor

1

• vlad_2770

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vladutz_by

nu stiu daca ai inteles ce vreau eu :)nu vreau sa inscriptionez simbolurile pieselor (ex: R12 si simbolul ei ) ci vreau pe partea cu circuitul sa aplic ceva care il face verde si eu stiu ca este ceva sprey , sau pentru asta trebuie sita serigrafica ??? :?

Link spre comentariu

ce a zis vasile e corect pt ce ai intrebat tu....vopseaua aia care zici tu..e protectie.. deci cam rezista si sa pui ciocanul de lipit peste.. nu se lipeste cositorul de ea.. gandeste-te ce s-ar face daca ai vopsii pete tot.... dinaia tre sita sau altceva...

Link spre comentariu

chestia de care vb vasile se numeste silkscreen..dar tu intrebai alcevaporcaria aia verde,rosie etc este un epoxi....chestia e ca costa destul de mult

Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by

am o intrebaredaca dau unei firme o placuta cablata ca model cu solder scren si solder mask tot pot sa imi faca dupa modelul ala sau trebuie sa le dau schema de pc ??

Link spre comentariu

am o intrebaredaca dau unei firme o placuta cablata ca model cu solder scren si solder mask tot pot sa imi faca dupa modelul ala sau trebuie sa le dau schema de pc ??

mai e si legea "copyright-ului"... care ar cam trebui respectata...
Link spre comentariu

Gerber este denumirea formatului de fisier pentru fiecare layer ( strat ) al cablajului si este recunoscut de orice producatoe serios de cablaje imprimate.Nici un producator nu are treaba cu programul in care a fost proiectat circuitul,deoarece toate programele serioase de facut cablaje pot scote fisiere in format "gerber" pentru executia filmelor pentru straturile circuitului si fisiere in format "drl" pentru masina de gaurit in coordonate.Don Mario

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări