Vizitator teo76 Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 buna seara, din linia electronica 350 in afara de amplificator a350 si tuner t350 mai fac parte si alte componente ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 daca nu ma insel prea tare , linia completa mai includea si...1-- egalizorul grafic eq 3502-- casetofonul deck cd 350 Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 ?i pick-up-ul PD-D350. De?i ca design f?cea parte din seria urm?toare, cele cu fe?e de plastic vopsit, al?turi de EQ-350 ?i ampliful de 2x40W (f?r? indicativ, dar practic identic cu A-350), sau preul ?i ampliful de 2x60W.. Link spre comentariu
m-iulian Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Eu mai stiu de un egalizator, dublu ca inaltime fata de cel din poza, cu fata metelica.In seria a doua era si un casetofon deck ( cu o mecanica servo dificila ). Am avut unul dar nu mai stiu cum se numeste. Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Si incintele Robotel 40W IEI,3 cai incinta inchisa. Link spre comentariu
Vizitator teo76 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 mi se pare ca acest eq ar fi mai aproape de a 350 si t 350 ce ziceti? Link spre comentariu
Vizitator teo76 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 cred ca pick-upul si eq din cealalta fotografie fac parte din linia cu acest amlpificator Link spre comentariu
Vizitator teo76 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 la partea de deck nu am gasit deocamdata nimic ca sa intrgesc linia (a-350,t350,eq care este pe drum)si m-am gandit sa iau un deck care sa aiba aceleasi dimensiuni cu restul componentelor (ceva de la akay daca gasesc).daca are cineva ratacite niste poze cu deck-ul electronica l-as ruga sa le puna aici multumesc Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 mi se pare ca acest eq ar fi mai aproape de a 350 si t 350 ce ziceti?Nu este din fabrica?ia I.E.I. ci e f?cut de I.P.R.S.La T.I.B 1980 a fost prezentat? prototipul liniei, ar?ta bestial, mai ales boxele (negre, tip ''robo?el'', dar cu masc? la difurile de bas) ?i cass-deck-ul, ce a ap?rut mai tîrziu pe pia?? ar?ta mai slab.P.S. Deck-ul are contor digital ?i face parte din seria urm?toare, cea cu fe?ele de plastic. Practic prima serie, cu fe?ele de aluminiu, a ie?it incomplect?, numai cu ampliful, tunerul ?i boxele. De asemenea, ampliful A-350 a avut 2 modele de fa??, cu inel numerotat la butonul de volum (primele) ?i f?r?, urm?toarele. Link spre comentariu
m-iulian Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Am gasit o poza cu casetofonul.Mai am pe undeva placa ce controla servomecanismul si contorul digital. Link spre comentariu
elm Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Readuc in discutie acest topic cu două intrebări: - are cineva schema la cd350? - la o primă vedere servomecanismul pare antrenat de o curea lălăită. Se potrivește de la ceva? Evident, mi-a picat pară mălăiață un ciors aproape funcțional și mi-e drag de el de nu mai pot (că îmi întregește linia 350) Link spre comentariu
Vizitator relusandu Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Buna seara.Re readuc discutia privind deckul cd 350.Are cineva schema completa? Link spre comentariu
Jhonny Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 (editat) La 06.06.2019 la 19:52, relusandu a spus: Buna seara.Re readuc discutia privind deckul cd 350.Are cineva schema completa? Buna ziua .Ai aici schema complecta de la casetofonul CD350 http://www.mediafire.com/file/pxpcvezqr9183xz/Caiet_Service_Casetofon_Deck_CD_350_Scheme.pdf/file Editat Februarie 16, 2020 de Jhonny 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum