Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare electronica 350

Vizitator teo76

Postări Recomandate

?i pick-up-ul PD-D350. De?i ca design f?cea parte din seria urm?toare, cele cu fe?e de plastic vopsit, al?turi de EQ-350 ?i ampliful de 2x40W (f?r? indicativ, dar practic identic cu A-350), sau preul ?i ampliful de 2x60W..

Link spre comentariu

Eu mai stiu de un egalizator, dublu ca inaltime fata de cel din poza, cu fata metelica.In seria a doua era si un casetofon deck ( cu o mecanica servo dificila ). Am avut unul dar nu mai stiu cum se numeste.

Link spre comentariu
Vizitator teo76

la partea de deck nu am gasit deocamdata nimic ca sa intrgesc linia (a-350,t350,eq care este pe drum)si m-am gandit sa iau un deck care sa aiba aceleasi dimensiuni cu restul componentelor (ceva de la akay daca gasesc).daca are cineva ratacite niste poze cu deck-ul electronica l-as ruga sa le puna aici multumesc

Link spre comentariu

mi se pare ca acest eq ar fi mai aproape de a 350 si t 350 ce ziceti?

Nu este din fabrica?ia I.E.I. ci e f?cut de I.P.R.S.La T.I.B 1980 a fost prezentat? prototipul liniei, ar?ta bestial, mai ales boxele (negre, tip ''robo?el'', dar cu masc? la difurile de bas) ?i cass-deck-ul, ce a ap?rut mai tîrziu pe pia?? ar?ta mai slab.P.S. Deck-ul are contor digital ?i face parte din seria urm?toare, cea cu fe?ele de plastic. Practic prima serie, cu fe?ele de aluminiu, a ie?it incomplect?, numai cu ampliful, tunerul ?i boxele. De asemenea, ampliful A-350 a avut 2 modele de fa??, cu inel numerotat la butonul de volum (primele) ?i f?r?, urm?toarele.
Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Readuc in discutie acest topic cu două intrebări:

- are cineva schema la cd350?

- la o primă vedere servomecanismul pare antrenat de o curea lălăită. Se potrivește de la ceva?

Evident, mi-a picat pară mălăiață un ciors aproape funcțional și mi-e drag de el de nu mai pot (că îmi întregește linia 350)

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări