greenhorn Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 sal,am de facut un montaj in care folosesc rezistenta semireglabila cu 3 pini,si nu stiu cum sa o montej in circuit,poate cineva sa imi explice si mie..thx Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Avand in vedere ca nu suntem magicieni,cititori de ganduri si mai stiu eu ce fel paranormali ,ai putea incepe prin a explica unde,cum,etc,trebuie sa folosesti acel semireglabil.Posteaza si tu o poza,o schema,un link ,ceva....Apoi,mai invata sa cauti pe google ,cum arata si cum functioneaza un semireglabil.Pun pariu ca vei gasi toate raspunsurile pe care le vrei.Asteptam rezultate. Link spre comentariu
greenhorn Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 As fi cautat pe google ,dar ma cam grabesc iar pe google imi lua ceva timp pana gaseam exact ce aveam nevoie,si de iai am apelat la forum(de obicei caut in alta parte inainte sa intru pe forum) Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Legi cursorul la oricare din pini sau conectezi între cursor ?i unul din capete. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum