Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2*160w(2*300w) cu TAS5615 (TAS5630) clasa D.....

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cred ca ar merge unul din miezurile astea, cu intrefier, cum zice Leco (poate citeste, si isi da cu parerea) : http://www.tme.eu/html/RO/miezuri-de-tr ... pelny.html

V-am mai spus, bobine pt clasa D am eu, cit si miezuri, insa sint scumpe, nu ca le am eu, sint scumpe ca asa sint ele, sint miezuri la micrometals pe care am dat si 14 euro/buc...Ziceti-mi pe PM ce inductante aveti nevoie si pt ce putere si va fac pina in 2500W pe micrometals sau pina in 1000W pe RM de la TDK...Ca sa le vedeti , intrati pe threadul meu de vinzari unde am cecva pt clasaD, cu tot cu drivere(3 tipuri).viewtopic.php?f=59&t=66236&p=599265#p599265
Link spre comentariu

Hopaaaa...si am gasit miezul...dar numai unul....TDK scrie pe el si nu mai stiu ce ca nu se mai vede...semana leit cu cel din poza si e luat dintr-un TV color nu mai stiu ce marca. Oricum nu cred ca ma risc sa il folosesc ca nu stiu ce caracteristici are mai exact. sa fac niste sapaturi si vad ce fac...momentan o sa fac si eu comanda de un sample sau mai multe...sa vad daca o accepta.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Poti incerca, insa INIMA unui amplificator clasaD, este bobina de iesire.Ai saturat-o, inductanta scade f repede, si poc!Cind va saturati de ars mosfeturi si integrate, imi dati un semn, si va fac eu bobine pe miezuri Micrometals T130-2 (max 1,5Kw) pina in 20-25uH, la 25-27 lei bucata.

Link spre comentariu

Poti incerca, insa INIMA unui amplificator clasaD, este bobina de iesire.Ai saturat-o, inductanta scade f repede, si poc!Cind va saturati de ars mosfeturi si integrate, imi dati un semn, si va fac eu bobine pe miezuri Micrometals T130-2 (max 1,5Kw) pina in 20-25uH, la 25-27 lei bucata.

stiu ca esti experimentat si dotat in domeniu, si stiam si de oferta ta dar mi se pare overkill pt 60w .Coilcrafturile alea sunt frumusele, dar de unde sa le iau , eu le gasisem pe alea la farnell si erau decent de comandat printr-o firma din bucuresti
Link spre comentariu

exista pe net 2 versiuni de cablaj dar pt varianta stereo(pe diyaudio).Puteam sa o modific pe aia dar am ales sa desenez eu cablajul inspirandu-ma din ala.Din pacate nu iese prea grozav, nu sunt tocmai asa grozav asezati pinii la capsula asta si a trebuit sa rutez 2 alimentari si 2 iesiri pe sub integrat.Nu sunt tocmai mandru de ce iese dar sper sa functioneze. Va fi un fel de triplu strat 1 placa dublu placata cu o parte ground plane apoi fata cu trasee si inca o placa simplu placata pe care vor fi +50V si +12v legatura cu placa principala facandu-se prin treceri improvizate.Nu stiu daca o sa fie cuiva util cablajul, numai eu stiu ce-am facut pe acolo.Cat despre realizarea practica? o sa dureze ceva, mai trebuie facuta si sursa pt ea, sursa de are mi-e frica cel mai mult.Sa fac un calcul cat m-ar costa piesele si apoi sa vad daca imi iese cablajul prin PNP.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări