Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatoarele de Visaton

Vizitator hazard

Postări Recomandate

Vizitator hazard

Uitandu-ma pe site la visaton.ro , am gasit condensatoare pt. filtre cu voltaj maxim 250V.Pana la ce putere se pot folosi aceste condensatoare.Eventual daca are cineva o clasificare pe tema asta ar fii ok.(voltaj condensator-putere maxima aplicata).Si referitor la bobine aceeasi chestie grosime sarma-putere maxima aplicata).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roby_m

2

• Electron

1

Top autori în acest subiect

Condensatorul nu are nici o treaba cu curentul (in cazul asta).Pt cablul de boxe, sunt tabele pt densitatea curentului printr-o anumita sectiune. Cauta daca ai pe acasa vreo carte de electronica pt amatori, sau mai exact, unde am gasit eu, "Practica electronistului amator".

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Un raspuns cu totul pe dinafara, esti tare coane roby_m Omul nu a intrebat de curent ci de putere si nu a intrebat de nici un cablu :lol:

Condensatoarele alea duc linistit 1000W

Bobinele cu sarma de 1 duc pana la 150W pe bas, mai mult nu recomand. Alea care le pui pe inalte nu au treaba....

Link spre comentariu
Vizitator hazard

dap, am postat topicul in sperantza ca va raspunde Vasile si nu altii care n-au nici o treaba, (sorry robby_m, dar eu cand nu stiu ceva fff sigur, nu ma bag aiurea).Acum sa trec la subiect.Mi-ai luat o piatra de pe suflet Vasile cu 1000W astia :) .Care e comanda minima la condensatori de la tine? Pe de alta parte am gasit un tabel undeva cu grosimea la sarma, si pentru un 800W imi zice de sarma de 12 gauge (2 mm daca nu ma insel).E in regula?

Link spre comentariu
Vizitator hazard

eh, si eu ma gandeam sa iau 17% dintr-un MKP:P, anyway 10x Vasile, cred ca am sa fac o comanda in curand.Ahh, si la inalte pp ca sarma de 1 e de ajuns nu?

Link spre comentariu

Condensatorii astia pentru filtre sunt buni si pentru amplificatoarele cu lampi? Acolo e nevoie de condensatori cu tensiuni de lucru mari si m-am gandit ca poate sunt perfecti pentru scopul meu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări