Stefan Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 a fost umblat la driverul pentru motor, probabil cel care invarte discul si vad ca lipseste un stabilizator de tensiune (vezi ce alimenteaza)incerca cu un stick mai vechi, fisierele le pui in radacina / Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 cu stikul am incercat,am unul de 512mb...melodii direct in radacina si nimic :|iar la partea de cd,piesa lipsa poate fi ca cea din stanga locului lipsa?si ce ar putea fi...ca eu unu nu-mi dau seama,adica sa incerc sa pun alta piesa,alt stabilizator(nu neaparat smd) multumesc de raspuns Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 nu stiu ce stabilizator era acolo, cel din stanga posibil sa fie un stabilizator de 3,3V (nu am gasit codul respectiv) identifica traseul de minus si masoara tensiunile pe U1 si U2 respectiv alimentarea driverului pentru motor. Link spre comentariu
Vizitator DannZyx Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Chiar nu mai are nimeni o idee,ce ar putea sa aiba? Link spre comentariu
Vizitator daddyka Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 salutare tuturor imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie,sunt nou pe forum,am o problema in identificarea unei piese.arata ca un mosfet si scie pe ea 9732 ir047e 7134..va rog mult poate stiti macar un inlocuitor.va multumesc si astept raspunsuri Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Conform astuia: http://www.datasheetarchive.com/IRF%209 ... sheet.html E vorba de irf840... http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... F840.shtml Link spre comentariu
Vizitator daddyka Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 va multumesc ...sunteti de mare ajutor Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Cu placere!Din pacate nu sunt 100% sigur ca aia e piesa,ar fi utila schema aparatului,ca sa vedem daca specificatiile tranzistorului corespund cerintelor schemei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum