Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo linii- Beko chassis 12.6

cneamtu

Postări Recomandate

Am rugamintea sa-mi spune-ti, daca exista, un echivalent pin la pin pentru trafo linii original : 11421816 058013 - EL6P F4702 20/21 12.8 Acest trafo este in tv Beko, model:20B9T57txt, echipat cu sasiul 12.6 si tub de 20" si 90 grade. Mentionez ca am gasit echivalent pe HR8484 (FBT8030) dar nu sunt convins 100% ca ar fi compatibile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• INTERFUN

15

• elmar

9

• palcu ion

4

• cneamtu

2

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru raspunsuri, dar d-le Palcu, conform schemei celor de la HR Diemen pentru HR8484,am o incertitudine in ceea ce priveste pinul 5,tensiunea pe acest pin( 250Vpp impulsuri negative), mi-se pare incorecta pentru alimentarea amplificatorului final pe verticala (conform schemei sasiului 12.6) sau poate gresesc eu . Daca d-voastra spune-ti ca este testat am sa-l comand fara dubii.

Link spre comentariu

8030=8484 pt sasiu 12.6-12.8,testat

Nu va contrazic domnule Palcu, dar nu stiu ce bunica lu' Mos Craciun s-a intamplat odata ca si eu am avut nevoie de un FBT8484 si nu l-am gasit nicaieri si i-am pus un FBT8030. Toate recuperatele erau ok, dar in schimb ABL-ul imi facea ca toti dracii ( umfla imaginea, o defocaliza si tot raul era asupra acelui TV ). Umflarea si defocalizarea imaginii o facea in functie de luminozitate. Cu cel original mergea ok, dar nu prea imi placea ca era izolat cu silicon ca descarca FIT la masa. Din acest motiv am vrut sa-l inlocuiesc. Ce parere aveti? :da
Link spre comentariu

8484 este la mivarom,18.5leidiferente mai sunt in functie de cat de chinezesc e traful,mai precis daca s-a folosit la bobinaj sarma care trebuieam patit si eu cu un 8579 pe un sasiu de sony,un 7950 pe ak 30....

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Salut prieteni! Acum am schimbat un trafo linii 11421816b cu hr8030/hr8484 alien si la fel umfla imaginea si defocalizeaza la continut mare de alb. Sa inteleg ca aceste trafuri Alien sunt de kk?

Link spre comentariu

U video este ~110V pana apare rastru apoi scade sub 200, totusi are si ea fluctuatii intre 195-205 functie de continutul imaginii.

U pt BV este 28V

B+ este 109V

Pe ABL doar am refacut lipituri.

Imaginea si pe fond inchis este un pic mai mare si pe H si pe V

Link spre comentariu

verificati piesele pe traseul BCL ...incepand cu pinul 7 traf linii pana la pinul 4 jungla!

mai verificati daca tensiunea de alimentare traf linii este stabila in momentul umflarii imaginii...

si daca toate sunt bune ...posibil traf linii stift!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări