Vizitator cristian_61 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 salutare este prima oara cand scriu pe forum.numele meu este cristi. v-as ramane profund indatorat daca m-ati putea ajuta cu o informatie , si anume un senzor de presiune. Ce am eu este ca acesta : http://www.meas-spec.com/downloads/1210_Std.pdf daca m-ati putea indruma de unde as putea sa cumpar unul ca acesta , daca nu ceva similar? si in cel mai scurt timp. orice informatie imi va fi de ajutor multumesc anticipat Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 zi-mi ce presiune te intereseaza... eu am luat mpx4115 (motorola 15-115kpa absolut (deci bun pt presiunea atmosferica)) de la cei de la firma din banneru forumului. daca nu ma insel am pe undeva un senzor de presiune tot mpx2050 (0-50kpa) diferential si nu am ce face cu el...daca ti-e bun se rezolva.diferenta fata de ce ai aratat tu e ca la astia output-ul e 0-5V cu rezolutie de 0.1V/kpa parca... oricum vezi in datasheet(primul (mpx4115) nu e de dat...ci doar mpx2050) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum