hip_hop7575 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 vreau sa'mi cumpar un hard, ca hardul meu e arhiinsuficient pentru necesitatile mele zilnice.m'am orientat spre un WD Caviar, mi s'a spus ca sunt cele mai bune. Am cautat pe net si sunt zeci de oferte, diferenta de pret intre 250, 320 si 500 este nesimnificativa, vreo 10-20 lei.care ar fi dezavantajele detinerii unui hard mai mare? dar avantajele unui hard mai mic?specific ca pe MB am si sata si ata, asa ca nu e o problema Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Dezavantajul este ca un hard mai mare pleaca cu mai multe date daca pica... Mergi pe cel mai mare pe care ti'l permite bugetul, dupa seria de 80GB ATA care picau in draci, nu am mai vazut hard cu probleme de la Western Digital. Am in uz zilnic 2x 320GB si 1x200GB de aproape 3 ani si toate se comporta impecabil. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 credeam ca este ceva ascuns in spatele lor, dar vad ca nu.mersi mult pentru raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum