Vizitator Arhifane Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Salut, Sunt pe dinafara, si am venit sa intreb pe cineva care stie. Urmeaza sa-mi cumpar boxele Philips (inca nu le am luat, vineri ma duc sa le iau) si nu stiu ce fel de amplificator sa folosesc pentru ele. Inca nu stiu decat ce e scris pe oferta de pe okazii, boxe de 6 ohm, 40W: http://www.okazii.ro/catalog/33743554/boxe-PHILIPS.html Mi ar ajunge ceva de genul? http://www.alfaservice.ro/index.php?mai ... ucts_id=38 Sau am nevoie de o statie? Eu vreau sa pun muzica de pe calculator. Asta e tot ce va pot spune. Va multumesc anticipat, B Stefan Link spre comentariu
BF37 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Boxele respective sant boxe atasabile pt TV Philips , au undeva la 10W iar amplificarea interna a televizorului cu siguranta nu depasea puterea respectiva . Deci ai nevoie de un amplificator de maxim 15W pe canal , ca de exemplu un amplificator stereo cu TDA 2030 .Spor la treaba ! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 http://www.okazii.ro/catalog/36979061/A ... -15-W.html daca tot cumperi de pe okazii poti cocheta cu acest aplificator. romanesc, fiabil si suna destul de bine Daca vrei sa iti faci tu unu simplu ia un TDA 1553, 1557, pe langa care mai pui o sursa (traf, redresor, filtru) si un pot de volum si ai un amplificator home made super Daca te hotarasti la varianta cu TDA, cauta data sheet-ul si spor la treaba Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Arhifane Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Mdah,M-as baga sa imi fac eu unul, dar nu cred ca ar iesi mai bine decat orice cumparat.Nu am tangenta cu electronica decat ce a mai ramas asa de prin liceu sau din bagat degetele prin prize.Deci drept concluzie, cel de pe okazii ar fi ok, desi am auzit ca cele de la electromures ar avea probleme...Despre boxe ar fi ceva de spus? Link spre comentariu
BF37 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Sa le asculti inainte sa le cumperi ! Nu cumva sa ai regrete mai tarziu in privinta sunetului acestora , sa nu uitam ca au fost concepute sa imbunatateasca sunetul de la TV si nu pt auditii cu pretentii . Link spre comentariu
Vizitator Arhifane Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Nu vreau decat sa ascult muzica acasa, eventual daca dau un chefulet, sa nu se auda in surdina.M-am gandit ca e mai bine sa mi iau boxe asa decat un sistem multimedia pentru calculator...Daca a fost sau nu buna alegerea, o sa vad asta seara, ca ma duc sa le testez si sa le cumpar daca voi fi multumit.In continuare, va trebui sa mi iau un amplificator, si l-as lua pe cel de la electromures, dar am auzit pareri proaste despre ele. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Indiferent ce boxe vei cump?ra, s? fie pe 8 Ohmi, ca s? le po?i folosi cu orice amplif. Link spre comentariu
Vizitator Arhifane Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Boxele le am cumparatSunt intradevar niste Philipsuri de la un televizor din ce am gasit pe netPuterea lor este de 40W maxim si 20W PHCCeea ce nu stiu exact ce inseamna...Ca si amplificator am ales sa mi cumpar un Dual CV 1400L-am luat pe recomandare.Va trebui sa l folosesc la un sfert din puterea lui, sa nu mi stric sculele.Marti imi vine si amplificatorul, si am sa va spun mai multe.Din punct de vedere financiar nu pot spune ca am iesit bine, dar cred ca produsele sunt de calitate oarecum superioara oricarui sistem din comert de boxe pentru calculator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum