gherasim Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 am gasin undeva un stroboscop vechi de vreo 30- 40ani ,are lipsa tiristorul.cine ma ajuta sa-l pot repara? nu stiu cum sa lipesc tiristorul am sa inlocuiesc celelelte pies cu unele identice der noi poate aveti ceva idei va rog sa ma ajutati! am facut si ceva poze Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Pai,iti recomand sa recuperezi bobina si lampa.Atat.Restul le poti arunca linistit.Apoi cauta o schema mai recenta ,cat de complexa vrei tu si realizeaz-o.Google stie foarte multe si sigur gasesti si pe forum,doar sa cauti.Cam atat.Multa bafta! :bere: Link spre comentariu
gherasim Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 multumesc ,o sa caut Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Daca ai fi cautat inainte, nici nu mai deschideai un topic nou viewtopic.php?f=66&t=50458 Link spre comentariu
gherasim Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 reus 68 , ai derptate am cautat dupa ce am deschis topicul . oricum multumesc pentru ajutor toate variantele sunt bune de incercat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum