Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boschmann mb83ct

Vizitator DocX

Postări Recomandate

Vizitator DocX

Salut baietzi!Am si io o intrebare referitor la setul asta de difuzoare: Boschmann MB38CT. E un set de 6 difuzoare cu filtre cu tot... cred ca il shtitzi voi. Shtiu s-a mai discutat de el pe aici dar nu am vazut cam ce putere are. adica l-am vazut la o statie de 2 x 100 W da' nu sunt sigur... Shtie cineva daca rezista la 100 W? Banuiesc ca parametri T/S nu am cum sa-i aflu la ele. Shi eventual cam ce gama de frecvente cuprind (or duce 40-20000?)?Ok mersi baietzi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

1

Revc 3.66Fo 59.77Zo 21.18Sd 0.021BL 8.54No 0.17SPL 93 dB????Qts 0.833Vas 8.32Le poti gasi pe pagina producatorului, daca faci ceva cu kitul asta, sa imi spui si mie te rog cum ti-a iesit; din ce s-a dicutat pe forum, poti scoate cam pana in 50W pe canal, chiar daca vei vedea 390W pe difuri sau pe ambalaj

Link spre comentariu
Vizitator dorupetrescu

Se stie dinainte ce o sa iasa. La frecventa lor de rezonanta si Qts-ul aferent sunt foarte potrivite sa mi le pun pe plafonul fals la firma. Sunt difuzoare free air auto, nu prea au ce cauta in incintele de casa. Oricum le trebuie o incinta MAAARE.Cu rezultate modeste pot sta intr-o incinta cu compresie.

Link spre comentariu
Vizitator DocX

mersi pt informatii.nu stiu sigur cand o sa fac. de facut o sa fac ceva cu ele sigur o data.Eu fac ocazional boxe pe la divershi oameni, numai ca la mine vin numai din astia care vor d-astea ieftine (normal ca mai mult decat senon sau ying chun nu bag in ele :? ) si ma gandeam si la astea...

Link spre comentariu
Vizitator Beryllium

Da, pe compresie.Se aud bine, nu au nevoie de subwoofer într-o cameră, afară nu le-am încercat, încă. :)"Dau" în ele cu un amplificator Electromureş Delia, şi nu pot da la maxim.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări