vasile eugen Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 ma poate ajuta cineva cu dataschetul de la acest integrat,sau are vreun echivalent? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2009 scuzati este tda 8178 nu tda7178 Link spre comentariu
djx700 Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 cauta mai bine pe google http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A8178.html Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2009 am cautat cu google dar nu am gasit dataschetul,nu a incercat nimeni sa-l inlocuiasca cu STV9379 sau TDA8172?Am inteles ca ar merge cu ceva modificari pentru liniaritate. Link spre comentariu
lalihifi Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Mi se pare ca stv-ul nu are 2,1v parca la pinul 7 (fata de 8178).Deci pui STV-ul si adaugi la pinul 7 un zener de 2,1v (catodul la pinul 7 al stv si celalalt pin la masa).Iar apoi de la pinul 7 al stv-ului o rezistenta de cateva kile cred ca 3k9 spre plus 24v sau cat ai ca sa polarizezi zenerul.Asta e tot .Stiu ca puneam asa la mitsubishi iar tensiunea de 2v si ceva o faceam din bara de 5v (doua rezistente egale de cateva kile ca divizor ).Nici macar nu mai modificam dimensiunea la vertical se potrivea direct Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 am incercat asa cu un tda8172 dar mia prajit alimentarea Link spre comentariu
lalihifi Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Eu spun cu ce merge sigur ......cu STV si nu e scump.Daca ai tubul marime mare clar trebuie STV Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 da este marime mare , am sa vad ca m citeva Stv-uri mi separe stv9302 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum