miron1947 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 adica cum sa Rigidizez cartonul asta? Pelicula de prenandez, aracet, ce sa pun pe el sa se faca tare ca piatra??Am inteles,incercati sa lipiti peste discul deja lipit,inca o rondela(disc) cu prenandez,acest disc,poate fi si de dimensiune mai mica ca cel initial,deoarece in centru trebuie marita rigiditatea. Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Va multumesc mult. Pana la urma am dat jos ce am pus cu super glue pentru ca nu era etansarea buna si am pus 3 straturi de carton subtire imbibat in aracet dupa care am tras o pelicula de aracet, asa pare mai solida situatia astept vreo 3 zile sa se usuce bine apoi am sa ma uit la rezultate. Multumesc inca odata pentru tot. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Chiar daca problema este rezolvata... Iata peste ce am dat navigand pe net: http://www.bertibenis.it/images/Unghere ... el_ant.jpg Este o idee foarte interesanta, pe care o aplicau bunicii nostrii Bumbul era facut din... folie de pluta. Pluta este suficient de usoara dar si suficient de rigida. Link spre comentariu
__farad__ Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 MDshell da-i cateva straturi de nitrolac sau un alt lac dar ai grija sa nu se scurga sub bulb si sa intre in bobina.Deci sa nu fie prea subtire lacul.Zbarnaitul poate fi cauzat si de faptul ca cercul de carton nu a fost prins ermetic de membrana(superglue-ul folosit nu a format o pelicula uniforma)sau ai pus picaturi nu cursiv.Pt membrane prenadezul este cel mai bun datorita elasticitatii.Daca zbarnaitul se datoreaza trecerii aerului de sub capacul de carton incearca o ermetizare cu prenadez sau silicon elastic.Oricum nu mai ai cum sa-l scoti fara sa distrugi membrana mai ales daca este din carton Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Oricum nu mai ai cum sa-l scoti fara sa distrugi membrana Pana la urma am dat jos ce am pus cu super glue A spus mai sus ca a dezlipit ce a pus inainte si a aplicat alta metoda ! Link spre comentariu
__farad__ Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Oricum nu mai ai cum sa-l scoti fara sa distrugi membrana Pana la urma am dat jos ce am pus cu super glue A spus mai sus ca a dezlipit ce a pus inainte si a aplicat alta metoda ! Am vazut dar prea tarziu Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Este o idee foarte interesanta, pe care o aplicau bunicii nostrii Bumbul era facut din... folie de pluta. Pluta este suficient de usoara dar si suficient de rigida. Pentru puterea unui astfel de difuzor de cca.4-5W, probabil este suficient. Link spre comentariu
rares01 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 o alta idee de care eu am fost multumit am folosit fundul dozelor de aluminiu pe post de dust-cap si sunt si mai rezistente si mai estetic eventual o vopsea pe ele bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum