Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu eeprom 93C46

Mar

Postări Recomandate

Va rog sa imi spuneti daca urmatorul cod e corect deoarece nu pot sa scriu in memoria 93C46. Cind am simulat cu ICD2 si cu alta secventa sa citesc memoria in final nu a scris nimic in locatia de memorie 0Ah. movlw 0xC0 movwf 0xFC7 SPI Master mode =1 si CKE=1 din registrul SPSTAT movlw 21h movwf 0xFC6 SSPEN=1, ckp=1, FC/16 din registrul SSPCON1 EWEN bsf 0xF83,1 ; activez Chip Select la memorie prin RD1 movlw 04h call output movlw 0xC0 call output bcf 0xF83,1 ; dezactivez Chip Select la memorie prin RD1 returnwrite_mem0 bsf 0xF83,1 ; activez Chip Select la memorie prin RD1 movlw 05h call output movlw 0Ah ; selectez adresa de memoroe 10 din 128 call output movlw 32h ; scriu in memorie cifra 0 call output bcf 0xF83,1 ; dezactivez Chip Select la memorie prin RD1 returnEDWS bsf 0xF83,1 ; activez Chip Select la memorie prin RD1 movlw 04h call output movlw 0x00 call output bcf 0xF83,1 ; dezactivez Chip Select la memorie prin RD1 return output movwf 0xFC9 ; continutul este pus in SSPBUF miau btfss 0xFC7,0 ; testez bitil BF bra maiu retlw 0 Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mar

2

• SHADYYY

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări