Mar Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Va rog sa imi spuneti daca urmatorul cod e corect deoarece nu pot sa scriu in memoria 93C46. Cind am simulat cu ICD2 si cu alta secventa sa citesc memoria in final nu a scris nimic in locatia de memorie 0Ah. movlw 0xC0 movwf 0xFC7 SPI Master mode =1 si CKE=1 din registrul SPSTAT movlw 21h movwf 0xFC6 SSPEN=1, ckp=1, FC/16 din registrul SSPCON1 EWEN bsf 0xF83,1 ; activez Chip Select la memorie prin RD1 movlw 04h call output movlw 0xC0 call output bcf 0xF83,1 ; dezactivez Chip Select la memorie prin RD1 returnwrite_mem0 bsf 0xF83,1 ; activez Chip Select la memorie prin RD1 movlw 05h call output movlw 0Ah ; selectez adresa de memoroe 10 din 128 call output movlw 32h ; scriu in memorie cifra 0 call output bcf 0xF83,1 ; dezactivez Chip Select la memorie prin RD1 returnEDWS bsf 0xF83,1 ; activez Chip Select la memorie prin RD1 movlw 04h call output movlw 0x00 call output bcf 0xF83,1 ; dezactivez Chip Select la memorie prin RD1 return output movwf 0xFC9 ; continutul este pus in SSPBUF miau btfss 0xFC7,0 ; testez bitil BF bra maiu retlw 0 Multumesc Link spre comentariu
SHADYYY Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Asa ai vrut sa-l scri ? Dupa cate stiu eu in memoriile astea se scriu fisiere BIN sau HEX .Din ce ai prezentat seamana a instructiuni pentru un microcontroler . Scuza-ma daca gresesc . Link spre comentariu
Mar Postat Februarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2010 Programul asta i-am lasat balta ca nu am mai avut timp sa mai lucrez. Dar ceea ce fac eu acolo incerc sa programez un pic sa comunice cu un eeprom. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum