Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

integrat AN7163

Son of Sound

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Son of Sound

2

• remus68

2

• vio2007

1

• nooob64

1

Top autori în acest subiect

Eu stau cam prost cind vine vorba de amplificatoare , dar daca nu ma insel schema din datasheet este in punte si cred ca este imposibil sa determini care este '+' si care este '-' din moment ce ai semnale variabile pe pnii 8 si 10.

Link spre comentariu

eu , unul , as proceda asa...montez intr-un sens oarecare --- nu conteaza care --- difuzorul...apoi dau un pic de volum la amplif pe o melodie cu bass...! apoi , m-as uita la cursa membranei difuzorului...daca este scuipata spre exterior la pasajele de bass , atunci treaba e absolut ok...!daca este trasa spre interior la aceleasi pasaje de bass , atunci as monta difuzorul exact pe dos ...!

Link spre comentariu

La bornele unui amplificator, ca e normal sau in punte, semnalul nu are componenta continua, deci e ... alternativ. Cind pe una din borne e plus, pe cealalta e minus, apoi invers si invers, cu frecventa semnalului amplificat. Polaritatea conteaza atunci cind se conecteaza mai multe difuzoare, ca sa fie fazate corect, astfel incit atunci cind unul se misca la exterior , celelalte sa nu se deplaseze invers. Deasemenea, intr-un sistem stereo, e bine ca difuzoarele dupa ambele canale sa fie corect fazate, din acelasi motiv aratat mai sus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări