Son of Sound Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Nu inteleg o chestie la integratul asta http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... N7163.html Daca iesirea se face intre pinul 8 si pinul 10 de unde stiu care reprezinta + si care reprezinta - ?? Link spre comentariu
nooob64 Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Eu stau cam prost cind vine vorba de amplificatoare , dar daca nu ma insel schema din datasheet este in punte si cred ca este imposibil sa determini care este '+' si care este '-' din moment ce ai semnale variabile pe pnii 8 si 10. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 de unde stiu care reprezinta + si care reprezinta - ??Daca pui un singur difuzor, nu conteaza. Link spre comentariu
vio2007 Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 AN7163 - BTL 17W AUDIO POWER AMPLIFIER http://en.wikipedia.org/wiki/Bridged_an ... _amplifier Click Aici un topic in romana despre conectarea in punte a doua amplificatoare . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 eu , unul , as proceda asa...montez intr-un sens oarecare --- nu conteaza care --- difuzorul...apoi dau un pic de volum la amplif pe o melodie cu bass...! apoi , m-as uita la cursa membranei difuzorului...daca este scuipata spre exterior la pasajele de bass , atunci treaba e absolut ok...!daca este trasa spre interior la aceleasi pasaje de bass , atunci as monta difuzorul exact pe dos ...! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 La bornele unui amplificator, ca e normal sau in punte, semnalul nu are componenta continua, deci e ... alternativ. Cind pe una din borne e plus, pe cealalta e minus, apoi invers si invers, cu frecventa semnalului amplificat. Polaritatea conteaza atunci cind se conecteaza mai multe difuzoare, ca sa fie fazate corect, astfel incit atunci cind unul se misca la exterior , celelalte sa nu se deplaseze invers. Deasemenea, intr-un sistem stereo, e bine ca difuzoarele dupa ambele canale sa fie corect fazate, din acelasi motiv aratat mai sus. Link spre comentariu
Son of Sound Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 multumesc pentru raspunsuri ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum