Vizitator monicalupescu Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 ma gandeam sa cumpar un telefon dual sim de pe site-ul din link. Stie cineva cat de seriosi sunt? Site-ul nu arata prea de incredere. Link spre comentariu
Vizitator monicalupescu Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 ma gandeam sa cumpar un telefon ....] de pe site-ul din link. Stie cineva cat de seriosi sunt? Site-ul nu arata prea de incredere.Nu imi lua url-ul...l-am modificat Link spre comentariu
Vizitator monicalupescu Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Link-ul corect: ..... Ar fi foarte utila o editare de post Se considera reclama... Link spre comentariu
oachy Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Ar fi ok daca ai deschide tu un post al tau , nu le mai folosi pe astea care trebuiau inchise ......... Link spre comentariu
Vizitator nasul Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Nici eu nu-ti recomand telefoane mobile facute pe vapor, in special cele facute de chinezi (Nokia N95 sau HiPhone) deoarece calitatea lasa de dorit iar autonomia bateriei scade pe parcurs. Daca ai posibilitatea ia-ti de la un producator cunoscut.. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Daca tot ai nevoie de 2 tel in retele diferite(pentru ca asa le ai pe cartea de vizita...) si banii inteleg ca nu prea conteaza,cumpara un telefon destept cu care umbli permanent si altul la care sa tina bateria cat mai mult pe care-l poti lasa acasa,rutand apelurile de pe el pe cal utilizat permanent.Asa nu vei fi nevoit sa cari 2 tel.dupa tine si vei primii toate apelurile. Link spre comentariu
Postări Recomandate