mariobe Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 technics integrated amplifier su-z25asa se cheama si i-l am de ceva timp si i-l folosesc fara sa fi avut probleme cu el ,stiu ca este echipat cu un stk2028 dar nu stiu si ma enerveaza cand nu stiu ceva ,chiar daca nu e de importanta primordialaa-ti avut careva prin mana vechitura asta?stie careva ce putere disipa integratul acesta?mersi mult Link spre comentariu
mariobe Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 ah si era sa uit scrie ca are un consum de 260wstiu ca unii intuiesc puterea amplifului(stereo)dupa consum Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 stk 2028 scoate 2x minim 30 de watt , conform dvd-ului eca pe 2007...! Link spre comentariu
mariobe Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 CAM ASA AANTICIPASEM SI EUMERSI MULTADEVARUL E CA CAUTASEM MULT PE GOALGAL ASTA NU AM GASIT MAI NIMIC CONCRET Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 unele circuite integrate sau unele tranzistoare...sau , in general , unele componente electronice au data - sheet -urile protejate de copy-right si atunci , de frica rigorilor respectivei legi , nu le posteaza nici naiba pe internet ... despre respectivele componente nu se pot gasi informatii nici daca le cautati zile intregi pe google sau aiurea...! technics / panasonic este o companie care isi protejeaza destul de bine informatiile de genul acesta...! foarte , foarte greu se pot gasi informatii despre finalii lor din statiile audio...in speta , svi---- , rsn --- , stk---- , etc...! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 P?i da, dar STK-urile sînt de la Sanyo ?i nu e nimic secret la ele. mariobe, beleaua la Technics/Panasonic/Matsushita, e c? în perioade diferite, treceau puteri consumate diferite, la amplifuri de aceea?i putere real?, e greu de în?eles asta, o fi fost politica lor din acele momente. La alte firme e mai u?or. Se poate estima puterea amplifului dup? consum, dar ?i mai bine în concordan?? ?i cu circuitul final sau trz finale, tensiunea de alimentare a etajului final, sec?iunea trafo de alimentare, siguran?a de pe re?ea, etc. Link spre comentariu
mariobe Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 sincer nu am gasit datasheet la integratul acela Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Poate te ajuta schema asta , face parte din aceeasi familie , succes ! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Uite aici din aceea?i serie, cu fratele mai mare 2038, ptr 2028 mai scazi cîte 5V pe aliment?ri. http://i45.tinypic.com/2n0go4.jpg Link spre comentariu
mariobe Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 sa inteleg ca daca bagi un 2038 si maresti un pic alimentarea obtin 2*40 fata de 2*30 cat am acum?nu ca as face-o ,doar de curiozitate,asta pe care o am acum i-mi e suficientamersi pt schema Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 @ domnul zal...bineinteles ca stk2028 este fabricat de sanyo ...!problema este ca el echipeaza NUMAI scule panasonic/ technics si data-sheet-ul lui nu se poate gasi la liber pe net conform strategiei respectivei firme panasonic/ technics de a ingradi drastic accesul la schemele lor , folosind din plin pentru aceasta manevra prevederile legii copy-right - ului...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum