Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

technics integrated amplifier su-z25

Postări Recomandate

technics integrated amplifier su-z25asa se cheama si i-l am de ceva timp si i-l folosesc fara sa fi avut probleme cu el ,stiu ca este echipat cu un stk2028 dar nu stiu si ma enerveaza cand nu stiu ceva ,chiar daca nu e de importanta primordialaa-ti avut careva prin mana vechitura asta?stie careva ce putere disipa integratul acesta?mersi mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariobe

5

• misuraelectronic

3

• zal

2

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

unele circuite integrate sau unele tranzistoare...sau , in general , unele componente electronice au data - sheet -urile protejate de copy-right si atunci , de frica rigorilor respectivei legi , nu le posteaza nici naiba pe internet ... :da despre respectivele componente nu se pot gasi informatii nici daca le cautati zile intregi pe google sau aiurea...! technics / panasonic este o companie care isi protejeaza destul de bine informatiile de genul acesta...! foarte , foarte greu se pot gasi informatii despre finalii lor din statiile audio...in speta , svi---- , rsn --- , stk---- , etc...!

Link spre comentariu

P?i da, dar STK-urile sînt de la Sanyo ?i nu e nimic secret la ele.

mariobe, beleaua la Technics/Panasonic/Matsushita, e c? în perioade diferite, treceau puteri consumate diferite, la amplifuri de aceea?i putere real?, e greu de în?eles asta, o fi fost politica lor din acele momente. La alte firme e mai u?or.

Se poate estima puterea amplifului dup? consum, dar ?i mai bine în concordan?? ?i cu circuitul final sau trz finale, tensiunea de alimentare a etajului final, sec?iunea trafo de alimentare, siguran?a de pe re?ea, etc.

Link spre comentariu

sa inteleg ca daca bagi un 2038 si maresti un pic alimentarea obtin 2*40 fata de 2*30 cat am acum?nu ca as face-o ,doar de curiozitate,asta pe care o am acum i-mi e suficientamersi pt schema

Link spre comentariu

@ domnul zal...bineinteles ca stk2028 este fabricat de sanyo ...!problema este ca el echipeaza NUMAI scule panasonic/ technics si data-sheet-ul lui nu se poate gasi la liber pe net conform strategiei respectivei firme panasonic/ technics de a ingradi drastic accesul la schemele lor , folosind din plin pentru aceasta manevra prevederile legii copy-right - ului...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări