script22 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Am nevoie de cineva sa imi faca un modul cine este interesat astept PMAm nevoie sa inregistrez un semnal de clock de la un senor iar dupa asta sa il redau.Placa as vrea sa aibe un buton de reset (sa pot inregistra alt semnal) si un putin record Ca un exemplu ar fi o inregistrarea unui semnal RC 5 de la o telecomanda iar dupa asta redarea lui la infinit Link spre comentariu
Laci Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Ce frecventa are semnalul ala? Eu iti pot face, dar daca vrei ceva pentru 50 de lei atunci nu-s omul tau Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Sa rezolvat problema si pe aceasta cale vreau sa ii multumesc lu laci pentru un mic sfat Link spre comentariu
Laci Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Deci sa inteleg ca metoda propusa a functionat? Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Deci sa inteleg ca metoda propusa a functionat? te mira ca ai dreptate?se poate stii ce indicatie era? ma intereseaza si pe mine asa ceva... Link spre comentariu
Laci Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Nu ma mira ca am dreptate, dar am cerut o confirmare, pentru mai multe informatii contacteaza pe userul script22 care a initiat discutia. Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 http://www.analog.com/static/imported-f ... AD9835.pdf Daca vrei sa iti implementez un controler sa poti regla impulsurile cu o rez de 1 hz afisah 7 semgmente si cu posibilitate iesire sinusoidala contacteaza-ma Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 NICE merci mult de sugestie... nu stiam de el... am vazut ca e la sub 70ronma descurc... oricum nu imi e urgent. o sa-mi fac solito ca asa se invata Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Ai aici exact ce ai nevoie schema cablaj hex fisier C http://www.alternatezone.com/electronics/dds.htm ramai dator cu o bere virtuala :partyman: Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 merci mult... probabil ca voi merge pe avr pt comandarea dds-ului. important e sa ma hotarasc sa pun comanda ca tot se aduna wish-list-ul si imi depaseste bugetul :cry: Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Ma anunti si pe mine cand termini sunt curios cum functioneazaNU cred ca are rost sa te mai complici cu AVR eventual ar mege sa dezvolti partea de afisare la prectul asta sa ii pui 7 segmente sa mearga toate simultan Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 mi-am facut un modul lcd grafic pcd8544 84x48. cu pini in linie la 2.45mm (inclusiv buzzer-ul)...categoric voi folosi asa cevacand vor fi bani si vreme se face Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum