vranceanu Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 M'da , arta si precizie cum se mai spune. Voi incerca ,acuma sa vad daca am donatoare compatibile. Multumim pt pont ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 (editat) Butoanele pt sacrificiu le am eu. Am prins odata mai bine de 100 bc la cineva in talcioc. Sunt de TV Sport fara ornamentul metalic din varf. Nu prea am la ce sa le folosesc, dar pt asa ceva au fost bune.Cele cu ax de 6mm sunt tot de la TV A/N dar din astea nu prea mai am, au fost din rezerve proprii, n-am prins nici un stoc de la careva.De asta spuneam, daca ai butoanele in forma buna, doar cu interiorul distrus, le olaresc la strung si pe urma ajustez butoanele noi in asa fel incat sa intre fest. Daca am cota buna pt asa ceva, le lipesc cu benzen, daca e cota cu joc, le lipesc cu poxipol. Daca vrei sa te joci singur, nici o problema, numai ca daca le strici pe cele originale, e pacat de ele. Editat Iunie 3, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
vranceanu Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Am , ministrung, minifreza , etc. De obicei pe cat posibil incerc profesional , de fapt nici nu prea ai cum prin metode ciobanesti sa faci bici si sa pocneasca. Problema ar fi, cum facem o afacere cu cateva butoane donatoare de 4mm ? Macar 8 buc , de fapt ar fi bune 12 ca sa imi iau de o grija .Din ce am eu prin cutii , nu prea este ce trebuie . Vom vedea cum ne compensam . Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Va salut, aveti schema Gloria pentru export : http://www.mediafire.com/file/ws8rtjbptn3diyl/file cu stima Soldan. Link spre comentariu
coroialexandru Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 La 20.09.2020 la 16:55, SOLDAN CONSTANTIN a spus: Va salut, aveti schema Gloria pentru export : http://www.mediafire.com/file/ws8rtjbptn3diyl/file cu stima Soldan. Va multumesc. Am urmat schema si nu a functionat corect, dar am adus cateva modificari si acum merge destul de bine, prinde posturile FM pe care le prinde orice alt radio. Eu am folosit foarte putin un Gloria 3 la bunici pe Radio 3 Romania Tineret, si din ce imi amintesc nu era chiar asa grozav pe FM, in sensul ca postul se receptiona mai bine cu un radio Selena. Primul radio modificat dupa varianta de export este Selena B 215/216, dupa care am modificat cu succes Selena B 211/212, cu relativ performante egale. Cu B216 sensibilitatea este extraordinara, am reusit sa prind cu el posturi pe care nu le mai prinde nici un alt radio. Pentru acesta am facut publica schema la mine pe blog, unde sunt descrisi pasii, si de unde se poate downloada schema pentru ambele variante de tunner FM, respectiv cu 2 tranzistori PNP si unul NPN la oscilatorul local, si cu tranzistori NPN in totalitate. Voi reveni dupa ce fac un tutorial cu Selena B211/B212, si apoi si cu Gloria. Cu respect. https://coroialexandru.weebly.com/selena-b216-fm-875mhz-108mhz.html Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Acum 3 ore, coroialexandru a spus: Am urmat schema si nu a functionat corect, dar am adus cateva modificari si acum merge destul de bine, prinde posturile FM pe care le prinde orice alt radio Pai daca tot ai gasit hibe la schema, nu ne spui si ce modificari ai facut? Link spre comentariu
alexis1 Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Buna seara. Am profitat de starea de carantina instituita de COVID 19 si am desenat in AutoCad schema Gloriei S720T (downloadata de dl. Soldan pe acest site - ocazie cu care ii multumesc inca o data, pentru tot efortul depus in prezentarea caietelor service) astfel ca poate fi printata la orice scara pe o imprimanta/plotter pentru o buna vizualizare. Va rog sa imi spuneti daca sunt persoane interesate in a avea acel fisier (gratis , binenteles) si rog un moderator sa imi spuna, daca nu incalc vreo lege distribuindu-l in cadrul forumului (ma refer la copy right). Multumesc Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Eu sunt interesat, va felicit pentru initiativa ! LE. Ar fi interesant de stiut cine a " mostenit " drepturile de autor a unei marci [industrii] moarte si ingropate, interesul fiind groparilor fiind pur imobiliar... Editat Ianuarie 7, 2021 de okean Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Puteţi să-l postaţi fără probleme. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Acum 12 ore, alexis1 a spus: rog un moderator sa imi spuna, daca nu incalc vreo lege distribuindu-l in cadrul forumului (ma refer la copy right). E plin forumul de scheme, inclusiv de Gloria. De ce crezi ca ar fi o exceptie cele postate de tine? Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 La 02.06.2019 la 1:43, dark_angel a spus: Butonul din plastic (daca nu aveti chef de proiectat matrita pentru printare 3D) se poate face si din diverse rasini epoxy, acum se gasesc mai usor. Ii faceti o matrita din silicon unuia bun si apoi se poate umple matrita cu rasina si tot asa. Inelul din metal se poate face dintr-o tabla taiata sub forma de saiba sau chiar dintr-o saiba mai moale si 3-4 matrite metalice (progresive) tip con/cilindru. Ornamentul metalic de la baza butonului se poate face din carcasa unui condesator electrolitic taiata. In schimb nu stiu daca se fabrica la diametrul necesar. Am facut chestii similare din carcase de condesatoare electrolitice decupate si cu un pic de imdeminare se pot obtine multe chestii interesante. Link spre comentariu
alexis1 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Atasez fisierul cu schema Gloriei in format pdf pentru a fi vizualizat usor: Schema GLORIA.pdf Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Super fain realizata schema. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Da, multumim pt efortul de a redacta schema. Poate ar fi bine de pus si simbolul tranzistoarelor daca se poate. La mine nu se vede sageata emitorului, si la etajul final ar fi necesar. Celelalte le stim ca sunt npn-uri. De asemenea o sa verificam sa nu fie cumva greseli de grafica. Inca nu am avut timp sa ma uit in amanunt, dar un punct in plus sau in minus ar da bataie de cap unui neavizat. Editat Ianuarie 7, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
alexis1 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 doru3160: Observatie insusita si corectata in fisierul atasat. Schema GLORIA rev1.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum