dj_dexter1975 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Salutare tuturor!Am deschis acest topic in speranta ca cineva ma poate lamuri cu unele chestii legate de sasiile astea noi de tv.In trecut ,desi televizoarele contineau o gramada de module supraetajate,pareau mai simplu de ''reglat'' din semireglabilii ''ascunsi'' peste tot pe sasiu.La cele pe tuburi,toata lumea stia: cand fuge imaginea sigur trebuie schimbat un tub Ei,azi,televizoarele contin doar cateva piese pe o placa de cativa cm-patrati....Chiar ma miram unde se regleaza toate chestiile astea (cadre,sincro,baleaj vertical,latimea imag.etc.) deoarece niciun semireglabil..nimic.. Cu ajutorul acestui forum am invatat multe,si ''m-am prins'' de cate ceva dar as vrea sa-mi explice cineva cum se procedeaza exact programarea memoriei ?am tot vazut de discutia despre dump-uri si as vrea sa stiu macar cum se procedeaza,daca e ste cineva amabil sa-mi explice va multumesc mult...... Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 in majoritatea cazurilor intalnite de mine (nu foarte multe ) aceste reglaje se fac din meniul de service - in acest meniu se intra prin diferite metode in functie de procesor (combinatie de taste telecomanda, combinatie taste telecomanda+ taste panoul fronta, SW pe placa de baza, asa zisa tasta secreta pe telecomanda, telecomenzi speciale) Link spre comentariu
nightmare Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Pentru programarea memoriei ai nevoie de un programator pe care ti-l poti construi (sunt destule scheme pe net). Un dump e continutul unei meorii care a fost citit intr-un fisier si pe care tu o sa-l scrii in memoria ta care e ori goala ori corupta. Link spre comentariu
dj_dexter1975 Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Acum inteleg,deci dumpul e ''softul'' pentru memoria respectiva...memoria fiind doar hardwerul ,nu? multumesc mult deocamdata,se pare ca imi lipseste o scula importanta programatorul o sa mai caut pe net sa vad ce gasesc .....numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum