Vizitator Manaila Catalin Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 am o mare problema....am o combina audio si cand ii dau drumu se aude bine dupa care treptat se reduce intensitatea sunenetului pana se opreste de tot(nu se mai aude nimik)...stie cineva ce e stricat la ea? Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Trebuie sa dai mai multe detalii: -denumirea exacta a combinei audio -ce incinte (boxe folosesti) 4-6-8 ohmi -daca scade volumul in ambele canale la fel sau numai la unul din canale (presupun ca este stereo) -Cand nu se mai aude o opresti si verifici daca sint piese fierbinti ,incinse pe placa .ATENTIE !! Verificarea o faci cu stecherul cablului de alimentare scos din priza !! Link spre comentariu
Vizitator Manaila Catalin Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 combina e un sanyo impedanta e de 4 ohmi...da incalzit se incalzeste radioatorul de la tda2005?...intensitatea sunetului se reduce pe ambele canale.....iti poti da seama care e problema? Link spre comentariu
djx700 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 banuiesc ca este etajul final, vezi daca se incalzeste icul tare Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 cand ii dau drumu se aude bine dupa care treptat se reduce intensitatea sunenetului pana se opreste de totVerifica toti condensatorii electrolitici din jurul amplificatoarelor TDA. Link spre comentariu
Vizitator Manaila Catalin Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 cum se verifica condensatorii? Link spre comentariu
djx700 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 vezi daca sunt umflati, lichid curs din ei pe placa, daca ai capacimetru e mai simplu Link spre comentariu
Vizitator Manaila Catalin Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 am verificat condesatorii.....sunt toti bine....am mai intrebat pe cineva si mia zis ca poate fi de la integrat,si ma sfatuit sal schimb.poate fi de la asta?....rectific am un integrat TA8229k.....nu tda 2005,imi cer scuze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum