Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina audio

Vizitator Manaila Catalin

Postări Recomandate

am o mare problema....am o combina audio si cand ii dau drumu se aude bine dupa care treptat se reduce intensitatea sunenetului pana se opreste de tot(nu se mai aude nimik)...stie cineva ce e stricat la ea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

2

• vio2007

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Trebuie sa dai mai multe detalii:

-denumirea exacta a combinei audio

-ce incinte (boxe folosesti) 4-6-8 ohmi

-daca scade volumul in ambele canale la fel sau numai la unul din canale (presupun ca este stereo)

-Cand nu se mai aude o opresti si verifici daca sint piese fierbinti ,incinse pe placa .ATENTIE !! Verificarea o faci cu stecherul cablului de alimentare scos din priza !!

Link spre comentariu

combina e un sanyo impedanta e de 4 ohmi...da incalzit se incalzeste radioatorul de la tda2005?...intensitatea sunetului se reduce pe ambele canale.....iti poti da seama care e problema?

Link spre comentariu

am verificat condesatorii.....sunt toti bine....am mai intrebat pe cineva si mia zis ca poate fi de la integrat,si ma sfatuit sal schimb.poate fi de la asta?....rectific am un integrat TA8229k.....nu tda 2005,imi cer scuze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări