Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum sa fac din 220v 12v

Vizitator ionutmarius

Postări Recomandate

Vizitator ionutmarius

salutare pt toata lumeaam si eu o intrebare si v-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta.ce rezistenta imi trebuie sa reduc tensiunea din 220v la 12v si sa imi aprinda 2 becuri auto de 12v si 65w amandoua odata sau pe rand?va rog ajutatima...........

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• c_anicai

3

• bogdan_

1

• IoNuTx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pentru o intensitate a curentului care vrei tu rezisten?a ar trebui sa fie de circa 2,3 kilowa?i, deci practic nu e okputerea se apreciaz? vizual dup? sârma folosit? la bobinarea secundarului care suport? aproximativ 3,5 amperi pe milimetru p?trat sec?iune fir bobinaj, puterea este tensiunea ori intensitatea, ?i m?surarea sec?iunii centrale a miezului în centimetri p?tra?i, puterea este sectiunea la p?trat. ex un miez de sec?iune de 10 centimetri p?tra?i suporta 100 wa?i.dar pentru alimentarea de scurt? durat? a becurilor respective po?i încerca ?i un transformator de putere mai mic? ?i îl supraveghezi dac? nu se supraînc?lze?te.

Link spre comentariu

Alo,deschizi cate un topic pe zi? :bataie Ti-am scris in topicul initial care l-am mutat la sectiunea incepatorilorCa initial postatei la nimereala! :sparge:Si ceva mai simplu de un traf,pt cerea ta,nu exista!Cumpara din comert,gasesti sub 20 lei

Link spre comentariu

sau adapteaz? un montaj recuperat dintr-un bec neon economic care ?i a?a îl arunci, vezi forumul viewtopic.php?f=41&t=48468&st=0&sk=t&sd=a&start=45 - postul num?rul 9, unde în locul secundarului de o spir? bobinezi aprox 7 spire cu 4 fire r?sucite de o,6, duce aprox 100 wati am încercat cu dou? becuri halogen 50W.o s? g?se?ti mai multe aplica?ii la montajul respectiv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări