Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV GRUDING CUC 7303

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Salut am si eu o mica problema cu tv-ul asta, GRUDING CUC 7303 l-am facut merge foarte bine ca unul nou, dar trebuie sa-i dau imaginea mai in stanga putin, si nu stiu cum sa intru in menu service sa sa-i dau imaginea mai in stanga putin,a si sa stiti ca nu am nici telecomanda lui originala,umblu la el cu o telecomanda universala, (well rc univers 8w) asa se numeste telecomanda,dar maine o sa cumpar si telecomanda lui p1692. :da Va multumesc foarte mult. :jytuiyu si va raman dator. :cadou

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• tehtronics

2

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Va multumesc foarte mult pt informati domnule Tehtronics, dar am sa incerc maine dupa ce iau telecomanda lui,pt ca pe telecomanda asta universala nu are tasta "i" , dar oricum va raman dator. :cadou

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va Salut! stie cineva cum se intra in service mode la acest tv-u Grundig cuc 7303?Va rog ca sa-mi spuneti si mie cum sa intru,pt ca am musai nevoie ca trebuie sa-i dau imaginea mai in stanga putin, Va multumesc! :da :101

Link spre comentariu

Salut!Sper sa nu gresesc Se apasa tasta I de pe tlc si se da drumul la Televizor Valabil doar pentru Functia de HOTEL Mode Acest Tv parca are posibilitatea efectuarii reglajelor din semireglabili

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări